fbq
Remppa vai muutto

Remppa vai muutto: Marko Paananen keksii erikoisen ratkaisun takalle – asukas purskahtaa nauruun: ”Mä olen sanonut, että ei”

Remppa vai muutto -ohjelman yhdeksännessä jaksossa 3.11. mukana on lohjalainen yrittäjäpariskunta Jenna ja John lapsineen. 

Sisustussuunnittelija Marko Paananen saa tehtäväkseen remontoida perheen 186-neliöisen talon niin, että sinne tulisi toimiva vaatesäilytys ja pyykkihuolto, uudet portaat, rauhallinen työpiste ja ylellinen spa-osasto. Remonttibudjetikseen pariskunta on antanut 100 000 euroa.

Kiinteistönvälittäjä Anne Ramsaylle perhe on antanut puolestaan 450 000 euron muuttobudjetin, ja haaveissa olisi kerrostalo Lohjan keskustasta. 

Perhe joutuu tinkimään kesken remontin suunnitelmasta, sillä haastavien rakenteiden vuoksi he joutuvat antamaan Markolle lisää rahaa 15 000 euroa tai tinkimään portaista tai spa-osaston ylellisyyksistä. Portaat jäävät tällä kertaa tekemättä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Remontin päätteeksi Jenna ja John tulevat katsomaan jännittyneinä Markon tekemää muutosta. Erityisesti Jennaa muutos on jännittänyt, sillä hänellä muistui mieleen eräs seikka. 

– Kaverini kysyi yksi päivä, että mihin ehdottomasti ei saa koskea, sitten muistin vasta sen takan. Siitä kyllä sanottiin, Jenna kertoo Marko Paanaselle. 

Remppa vai muutto: Marko Paanasen erikoinen remonttiratkaisu harmittaa asukkaita: ”Vähän kaihertaa”

T
Jenna saa naurukohtauksen nähdessään Markon remonttimuutoksen. 

Marko on kauhistunut kuulemastaan, sillä hän on tehnyt muutoksia takkaan. 

– Hän sanoi, että kunhan takkaan ei ole koskettu. Siinä vaiheessa mulla alkoi pöksyt tutista, koska tiesin, ettei siihen takan yläosaan voi koskea, mutta hän käytti sitä niin kokonaisvaltaisesti, että ajattelin housujen kastuvan, jos siihen alaosaankaan ei olisi saanut koskea, Marko toteaa kameroille. 

Marko vie Jennan ja Johnin katsomaan alakertaa, jossa takka sijaitsee. Nähdessään muutoskohteeksi joutuneen takan Jennan purskahtaa silmittömään nauruun, eikä sille tahdo tulla loppua. Marko ei ole tehnyt muutosta takan yläosaan, mutta takkapesän tilalle on asennettu akvaario. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Sano vaan suoraan, Marko sanoo. 

Jenna saa sanottua viimein selityksen sille, miksi hän alkoi nauraa niin paljon. 

– John on halunnut akvaarion, mä olen sanonut, että ei. 

Jennan onneksi takan voi muuttaa tarvittaessa takaisin takaksi, eikä sille ole tehty mitään lopullista. 

Remppa vai muutto torstaisin Ruudussa ja kello 20.00 Nelosella. 

Seuraa meitä somessa