fbq

Rantabaarin juonipaljastukset: Mimosa vetelee naruista kimppakämpällä

Mimosan suosio ei ota noustakseen, kun taas Iiris löytää uuden tapailukumppanin.

Rantabaarissa Anssi on juonittelevalla tuulella ehdottaessaan Eemelille, että he voisivat yhdessä kääriä isot rahat Mikä Mainingin tonttikaupoilla. Hän on päättänyt, että tänä kesänä hän on se, joka hyötyy muista.

Suvi haluaisi avautua siskolleen Kristalle ihastuksestaan Olaviin, mutta tämä päätyykin avautumaan omasta tilanteestaan Mikaelin ja Patrikin kanssa.

Lara, Friida ja Vena tajuavat, että heitä salakuvataan. Akseli kuulee asiasta ja on varma, että kuvaaja on Venlan ex-mies Jari. Akseli haluaa selvittää asian perin pohjin ja lähtee tapaamaan Jaria Venlan vastusteluista huolimatta.

Lara riemuitsee pestistään isoissa muotikuvauksissa, mutta pettyy, kun kuulee, että hänen kilpailijansa Tessa on kansikuvatyttö. Luukas tsemppaa Laraa ja saa tämän piristymään. Kuvauksissa Tessa saa yllättäen allergisen reaktion ja Larasta tuleekin kansikuvatyttö.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mimosan suosio ei ota noustakseen ja Iiris on huomannut sen. Iiris ja Eemeli lähtevät salaa treffeille, ja Mimosa saa vihiä heidän tapailustaan. Hän päättää kostaa ja pyytää Luukasta treffeille. Lara hajottaa tarjottimen mustasukkaisuuttaan, kun kuulee kaksikon treffeistä. Iiriskään ei ole innoissaan kaksikon tapailusta, mutta Mimosa on tyytyväinen aiheuttamaansa eripuraan.

Mikael kuulee Anssin ja Friidan ylellisistä treffisuunnitelmista ja päättää kertoa Anssille naisen rahanahneudesta. Anssi päätyykin viemään Friidan ongelle aikaisempien suunnitelmien sijaan. Anssi juonittelee lisää Oskarin päänmenoksi ja sabotoi yhtä Mikä Mainingin laitteista huonoin seurauksin.

Tältä Krista Kosonen näyttää Ronja ryövärintyttären äitinä - kuva!

Rantabaari Subilla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa