fbq
Posse_promo_kausi9_pk_789bc711d0.jpg

Posse rymistelee tänään ruutuun uusilla, vinksahtaneilla osioilla!

Aku Hirviniemi, Kalle Lamberg, Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma, HP Parviainen, Viivi Pumpanen ja Veronica Verho hauskuuttavat taas perjantai-iltaisin Possessa. Mukana on tuttuun tapaan tähtivieraita, pelejä ja piilokameraa, mutta tarjolla on myös uusia juttuja.

Uudessa Possen arkki -osiossa posselaiset ovat kutsuneet vieraikseen huvilalle eläinhahmoja, joiden sisältä löytyy kaikkien tuntemia tähtiä. Tarkoituksena on viettää kaunista kesäpäivää hyvän ruuan, juoman ja pelien merkeissä. Eläinhahmoilla ei ole aavistustakaan siitä, ketkä heidän kanssaan juhlivat, eivätkä myöskään posselaiset tiedä, keitä eläinasujen alla on. Tavoite on arvata mahdollisimman monen kutsuvieraan henkilöllisyys.

– Kyseessä on täysin mielipuolinen arvausleikki, joka pistää varmasti myös kotikatsomoissa päät pyörälle. Meillä oli ratkiriemukkaita hetkiä, kun porukka tajusi lopuksi olleensa arvauksissaan aivan hakoteillä, ja vieressä olikin istunut koko ajan tyyppi, jonka kanssa on joskus tehnyt töitä, Kalle Lamberg kertoo.

Kuka pääsee lähemmäs? -osiossa posselaisista muodostetut kahden hengen joukkueet ottavat mittaa toisistaan suoriutumalla heille määrätyistä tehtävistä apunaan vain auto ja tyhjennetty puhelin. Sinnikkyyttä kysytään epätoivon hetkillä, kun pitäisi päästä lähelle esimerkiksi kuuluisaa henkilöä tai ottaa nokoset sängyllä, jolla mahdollisimman kuuluisa ihminen on nukkunut.

Tehtävät vievät joukkueet uskomattomiin tilanteisiin, ja samalla kohdataan hölmistyneitä, mutta lähes aina avuliaita julkkiksia.

Viivi Pumpanen viihtyy äijäporukassa jo seitsemättä kautta. Viime vuonna hän sai naiskaveriksi Veronica Verhon.

– Herranjestas, on tultu kyllä pitkälle. Tunteita on käyty läpi pelosta kauhuun ja onnistumisesta iloon. Porukkamme suurin upeus on ryhmädynamiikka. Se on arvokasta, hän toteaa.

Posse on tehnyt Viiville hyvää.

– Tässä on väkisinkin opittava olemaan sujut itsensä kanssa, jos ei ole aiemmin jo ollut. Tämä on ollut ehdottomasti parhaita oppikouluja. On ollut etuoikeus päästä mukaan.

Posse perjantaisin MTV3 klo 20.00

Seuraa meitä somessa