fbq

Naked Attraction -Antti on työskennellyt stripparina – ”Asiakkaat ryhtyivät riisuuntumaan nopeammin kuin tanssijat”

Antti, 41, rahoitti opintojaan tanssimalla alasti muun muassa polttareissa ja opiskelijabileissä.

Marja Kihlströmin juontamasta Naked Attraction Suomi -sarjasta alkaa kolmas tuotantokausi. Yksi uuden kauden osallistujista on Antti, 41, joka nähdään toisessa osassa 7.11. Keittiömestari haki ohjelmaan osallistumalla lisää ihmiskontakteja.

– Ravintolat olivat pitkään kiinni koronan vuoksi, eikä päässyt töissäkään tapaamaan ihmisiä. Kun ravintolat lopulta alkoivat avautua, loukkaisin olkapääni ja olin pitkään sairauslomalla, joka vain vähensi ihmisten näkemistä, Antti muistelee.

Samalla motiivina oli toki myös se, että jos ohjelmasta löytyisi vakavampaakin ihmissuhdetta.

– Ajattelin, että mitä hittoa, katsotaan nyt tämäkin mahdollisuus. Koirapuistot ja kapakat on käyty läpi, kokeillaan nyt sitäkin, että jos Naked Attractionista löytyisi sutinaa, Antti kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kohuttu Naked Attraction Suomi palaa: "En ole ikinä nähnyt tämmöistä"

Ohjelman vaatima alastomuuskaan ei Anttia häirinnyt.

– Oli tosin aika yllättävää, että tuntui niin luontevalta jutella Marjan kanssa kuvaustilanteessa, ja itse oli aivan alasti, Antti kertoo.

– Olen kuitenkin nuorempana tehnyt muun muassa stripparin hommia. Tein sitä opiskelujen ohessa nelisen vuotta. Toiset kävivät tekemässä ravintolahommia, minä tein stripparin hommia, Antti paljastaa.

Muistot noista töistä ovat pääosin myönteisiä.

– Siellä oli polttareita, valmistujaisbileitä, synttäreitä, muutamia opiskelijabileitä, kaikkea tuollaista. Ikäviä tilanteita ei ollut monia, mutta joskus alkoi jännittää, kun asiakkaat ryhtyivät riisuutumaan nopeammin kuin me tanssijat. Siinä alkoi pelätä, että saako täältä palkkaa ollenkaan, Antti hekottelee.

Naked Attraction Suomi TV5:llä tiistaisin kello 21.00.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa