fbq
Joalin

Näin Joalin Loukamaasta tuli laulaja, vaikkei hän osaa mielestään laulaa: "Haluan olla huomion keskipiste"

Joalin Loukamaa on niittänyt kansainvälistä uraa Now United -popyhtyeessä, jossa hänen roolinsa on ollut tanssijana. Bändissä on 18 jäsentä eri maasta, Joalin edustaa bändissä Suomea. 

Joalin vierailee perjantaina 16.12. Ylen Gogin kantabaarissa. Hän kertoo ohjelman juontajalle Constantinos Mavromichalikselle, että Brasiliassa on bändin kovimmat fanit.

Siellä vierailessa Joalinilla oli omat henkivartijat, eikä hän voinut liikkua mihinkään ilman, että hänet tunnistetaan. 

– Kukaan artisti ei ole saanut ihmisiä niin paljon lentokentälle kuin me, Joalin kertoo jaksossa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joalin on tanssinut koko elämänsä. Hän haaveili aiemmin, että pääsisi tanssimaan artistin kanssa lavalle. Kun unelma Now Unitedissa toteutui, tuntui, ettei se pelkästään enää riitä. 

– Haluan olla se huomion keskipiste, enkä taustalla. Sit tuli korona. Muutin Suomeen. Ei oikein tapahtunut mitään. Muutama tuottaja ja musiikkialan ihminen alkoi kiinnostua minusta. Mut kutsuttiin studiolle. Olin silleen, et en osaa laulaa. 

Joalin Loukamaa sisuuntui Selviytyjät-häviöstään: ”Tällä kertaa en ollut niin sinisilmäinen”

T
Vieraana Gogin kantabaari -jaksossa on Joalin Loukamaan lisäksi Hätä-Miika. 

Gogi ihmettelee, että miksi Joalin koki, ettei hän osaisi laulaa. 

– En mä mun mielestä vieläkään osaa. En pidä itseäni laulajana vaan artistina. Beyoncé ja Ariana Grande osaa vetää kaikkia hulluja… Mä oon löytänyt sellaisen äänen, mistä tykkään, mutta nautin enemmän siitä artistipuolesta kuin laulamisesta.

Joalin äityy muistelemaan Gogille ja toiselle vieraalle, Gasellien Hätä-Miikalle noloa hetkeä yläasteella, kun hän koe-esiintyi kaikkien edessä Mamma mia -musikaalin roolia varten. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kaduin sitä 10 sekunnin jälkeen, koska kaikki nauroivat mulle. Päätin, että en enää koskaan laula kenenkään kanssa. Ajattelin, että ei se vaan oo mun juttu. Ei kaikkien pidä osata kaikkea. Mutta täällä sitä nyt ollaan. 

Gogin kantabaari perjantaina TV2-kanavalla kello 21.45 alkaen. 

Seuraa meitä somessa