fbq

Mia Ehrnrooth jättää taas Salkkarit – näin Cindylle käy sarjassa

Cindy Rintala poistuu jälleen kerran Salkkareista. Lopullisestiko? Varoitus: Juttu sisältää juonipaljastuksia!

Ovi heiluu taas Pihlajakadulla, kun hahmoja tulee ja menee. Aiemmin tällä viikolla Salatut elämät -sarjaan palasi Tuuli Mattilan esittämä Susu, mutta ensi viikolla toinen pitkään sarjassa ollut naishahmo puolestaan poistuu takavasemmalle.

Kyseessä on Mia Ehrnroothin esittämä Cindy Rintala, joka lukeutuukin sarjan on/off -hahmoihin. Hahmo tuli mukaan vuonna 2009 ja poistui ensimmäisen kerran kuvioista 2014. Marraskuussa 2016 Cindy käväisi taas näyttäytymässä sarjassa poikansa Eliaksen hautajaisissa, mutta vain noin viikon ajan. 

Keväällä 2021 hahmo palasi Salkkareihin pysyvämmin, joskin vuotta myöhemmin tämä muutti hetkeksi Yhdysvaltoihin aivan kuten esittäjänsä Mia Ehrnroothkin. Mia teki tuolloin vierailun muun muassa Kauniit ja rohkeat -sarjaan.

Cindyn lähtö tapahtuu taas dramaattisesti keskiviikon jaksossa, kun hänen miesystävänsä Akin konnakätyri JP yrittää ajaa Mikin päälle, mutta osuukin Cindyyn. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juuri Akin kanssa yhteen muuttanut Cindy loukkaantuu vakavasti, ja hahmon kohtalo jää auki. Joka tapauksessa Mia Ehrnrooth on ollut jo tovin poissa sarjan kuvauksista.

Mia kommentoi hahmonsa poistumista MTV:n haastattelussa.

– Hahmo ja myös minä olemme olleet tauolla. Perheessämme on ollut muutamia uusia projekteja, jotka ovat vaatineet mahdollista nopeaa lähtölaukaisua suuntaan jos toiseen, ja sen takia otimme tauon Cindylle, hän valottaa.

Hän kuitenkin sanoo, ettei pidä Cindyn paluuta sarjaan poissuljettuna. 

Salkkareiden juonipaljastukset: Mikin ja JP:n välit kärjistyvät väkivaltaan

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista torstaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot ovat jo katsottavissa C More -palvelussa.

Seuraa meitä somessa