fbq
Maria Veitola

Maria Veitolalla on kaksi nimeä, joita hän ei halua nähdä Masked Singer Suomessa – ei halua hurrata "paskapäille"

Masked Singer -ohjelman neljäs kausi alkaa lauantaina 3. syyskuuta MTV3-kanavalla. Maskien takana laulavien julkkisten henkilöllisyyksiä arvuuttelee jälleen tuttu raati: Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola ja Christoffer Strandberg

Ihan ketä tahansa ei maskin takaa haluta löytää. Katso-lehti kysyi toimittaja Maria Veitolalta, onko olemassa ihmisiä, joita hän ei haluaisi Masked Singer Suomessa nähdä. Veitola myönsi, että on. 

Ile Uusivuori muistelee hämmentävää tapaamista idolinsa kanssa Masked Singerissä: ”Olin hänen haarojensa välissä saksien kanssa”

Veitolan mukaan etsivien rooli ohjelmassa on olla innoissaan esityksistä, tukea esiintyjiä ja heittäytyä täysillä leikkiin mukaan. Vaikka hän itse on yleisesti hyvissä väleissä ihmisten kanssa, ovat jotkut ihmiset niin ”kusipäitä”, että heille voi olla vaikea hurrata. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ei ole kivaa leikkiä sellaista, että joutuu hurraamaan jollekin ihmiselle, joka on oikeasti paskapää, Veitola pohtii. 

Onko sinulle käynyt niin?

– Ei ole. 

Masked Singer Suomi cast
Vanha jengi kasassa. Masked Singer Suomi -etsivät Maria Veitola, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja sekä juontaja Ile Uusivuori turvamiesten ympäröiminä. Kuvasta puuttuu Jenni Kokander. 

Veitola sanoo, että on olemassa kaksi nimeä, jotka ovat hänelle vaikeita. Hän on ilmoittanut kyseiset nimet ohjelman tuotantoyhtiölle. Toistaiseksi ei näitä nimiä ole ohjelmassa näkynyt.

– Ehkä sitten siinä vaiheessa, kun ne haluavat savustaa minut etsivänä pois, niin sitten ne ovat siellä kilpailemassa, Veitola veistelee. 

Maria Veitola ei enää yökyläile – kutsuu nyt julkkikset omaan kotiinsa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viime syksynä Jaguar-asun alta paljastui Suomen kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen, joka tunnetaan seksuaalivähemmistöjen oikeuksia vastustavista kannanotoistaan. 

Christoffer Strandberg julkaisi paljastuksen jälkeen Instagramissaan tekstin, jossa hän kyseenalaisti tuotantoyhtiön päätöksen ottaa Räsänen mukaan profiililtaan viattomaan ja epäpoliittiseen ohjelmaan. 

Päivi Räsänen
Maskin takana oli Päivi Räsänen.

Strandbergin ulostulo keräsi paljon kannatusta ja tykkäyksiä. Myös Veitola ilmaisi tuolloin tukensa Strandbegille. 

Christoffer Strandbergille ensimmäinen leffapäärooli

Syyskuussa alkavalla Masked Singer Suomi -kaudella kilpailee jälleen 12 naamioitua julkkista. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori

Masked Singer Suomi 3.9. alkaen MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.
 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa