fbq
veitola

Maria Veitola yökyläilee taas – mukana muun muassa Valtteri Bottas, Andy McCoy ja Petteri Orpo

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma palaa ruutuun 2. helmikuuta.

Sarjan kahdeksannella kaudella vieraillaan juontaja Katja Ståhlin, näyttelijä Aake Kallialan, korkeushyppääjä Jade Nyströmin, F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja tanssinopettaja Ansku Bergströmin, näyttelijäpari Kerttu Rissasen ja Sami Uotilan, näyttelijä Pilvi Hämäläisen, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon, muusikko Andy McCoyn ja Sofia Zidan sekä poliitikkona ja Paavo Lipposen vaimona tunnetun Päivi Lipposen luona.

– Oon saanut taas tehdä kymmenen jakson verran lempihommaani, eli yökyläillä kiinnostavien suomalaisten kodeissa. Luvassa on taattuun tapaan aitoja kohtaamisia, omintakeisia majapaikkoja ja hauskoja aktiviteetteja. Ja tietysti herkkiä, viisaita, rohkeita ja lohdullisia keskusteluja – monenlaista tunnelmaa, Maria Veitola kertoo tulevasta kaudesta MTV:n tiedotteessa.

Mielenkiintoa herättää muun muassa Valtteri Bottaksen jakso, jossa Maria matkaa Monacoon tutustumaan formulatähden elämään. Hän pääsee tapaamaan myös Valtterin elämänkumppanin, australialaisen kilpapyöräilijän Tiffany Cromwellin

Maria Veitola teki dokumenttisarjan palkitun ohjaajan Sami Kieksin kanssa – ”Haluamme katsoa yhteiskunnan pimeisiin nurkkiin”

mccoy

Andy McCoyn jaksossa puolestaan vieraillaan Sofia Zidan luona. Paljon yhdessä aikaa viettävä parivaljakko on kuvaillut julkisuudessa olevansa kuin isä ja tytär. Sofia on ollut aiemmin julkisuudessa laulajana, dj:nä ja taidemaalarina. Hänet muistetaan myös ex-pikajuoksija Markus Pöyhösen tyttöystävänä.

Ohjelman jaksokuvauksessa kerrotaan, että Maria Veitolan vierailun aikana keskustellaan muun muassa siitä, millaista rocktähden elämä oli 1980-luvulla. Studiolla äänitetään kaksikon uutta musiikkia, ja Maria pääsee seuraamaan maalausta erikoisissa tunnelmissa. 

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 2.2. klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa.
 

Seuraa meitä somessa