fbq

Kokovartalotatuoitu TIS-Jyrke vaali perinteisiä sukupuolirooleja: "Kunhan imee m**aa ja kokkaa makaronilaatikkoa"

Temptation Island Suomen 12. tuotantokauden ensimmäisellä leirinuotiolla nousee esiin ero Jyrken ja Jassun arvoissa. Se voi vielä vaikuttaa heidän suhteensa jatkuvuuteen.

Temptation Island Suomen tämän kauden ensimmäisen iltanuotion avaa torstain (9.11.) jaksossa Jyrke, jolle näytetään melko vaisu video.

Videolla hänen tyttöystävänsä Jasmine kertoo sinkkumiehille, miten on ollut suhteen vaikeimmassa paikassa, kun päihderiippuvuudestaan toipuva Jyrke vasta taisteli eroon aineistaan. Lisäksi esiin tulevat Jyrken asenteet naisiin.

– Jyrkelle olisi tosi fine, kun on olisi nainen, joka tekee ruuan. Sitä hän arvostaa naisessa, mutta minä haluaisin tehdä uraa. Ja hän arvostaa tuollaisia asioita, Jassu tilittää iltanuotiovideossa Ollille.

Videon nähdessään Jyrke ensin toteaa, että kauden iltanuotiostartti oli hänelle aika iisi. Hän kuitenkin yllättäen tunnustautuu konservatiiviksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olemme jutelleet konservatiivisista arvoistani, kun esimerkiksi tykkään, että nainen laittaa ruuan. Hän miettii, että pitäisi olla urat ja kaikkea, mutta mulle riittää, että mua rakastetaan, ja kun tulee töistä, niin jos on ruoka, se on helvetin hienoa.

TIS: Varatut miehet esittävät härskejä pokausfraaseja ensimmäisenä päivänä – rivot alapääjutut lentävät

Ulkoasustaan huolimatta Jyrke tunnustautuu arvoiltaan konservatiiviseksi.
Ulkoasustaan huolimatta Jyrke tunnustautuu arvoiltaan konservatiiviseksi.

Jyrke kuitenkin vakuuttaa, että arvoerosta huolimatta hän ja Jasmine pystyvät kulkemaan yhdessä pitkään.

– Hän on luonut uraa ja samalla minäkin. Jassu myös arvostaa, jos välillä teen hänelle ruokaa, kun hän tulee töistä. Jos antaa vähän, saa vähän.

Deiteillä Jyrke on suorempi

Aiemmin jaksossa Jyrke on kuitenkin muotoillut asian suoremmin. Kun hänen ryhmädeittitreffinsä Sofia kysyy, mitä Jyrke arvostaa naisessa, saa vastaus porukan nauruun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ennen olisin sanonut, että kunhan imee munaa ja laittaa makaronilaatikkoa, Jyrke pläjäyttää.

Hän kuitenkin jatkaa hiljaisemmalla äänellä, että nyt asia on muuttunut. Luonne ratkaisee, ja se tulee esiin monessa asiassa.

Temptation Island Suomen jaksot nähdään Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin.

Seuraa meitä somessa