fbq
Kourtney Kim
Kourtney Kardashian and Kim Kardashian West arrive on the red carpet at the amfAR New York Gala 2019 at Cipriani Wall Street on February 6, 2019 in New York City.

Kim Kardashianin siskolta rajua tylytystä - kutsuu narsistiksi ja huomionkipeäksi: "Suutuimme uudestaan"

Kim ja Kourtney Kardashianin välit ovat tulenkatkuiset, mitä saadaan jälleen seurata The Kardashians -sarjan uudella, neljännellä kaudella.

The Kardashians -sarjasta alkaa neljäs kausi Disney+:lla 28.9. Sarjan kolmas kausi tuli päätökseensä heinäkuussa 2023 räjähdysmäisissä merkeissä.

Sisarukset Kourtney ja Kim Kardashian ottivat sarjassa yhteen, kun Kim esitteli 1990-luvun inspiroimia Dolce & Gabbana -asuja yhteistyönsä merkeissä viime vuonna. Tilaisuus järjestettiin neljä kuukautta sen jälkeen, kun kyseinen vaatebrändi isännöi Kourtneyn ja Travis Barkerin häitä. Myös hääjuhlassa oli teemana 90-luku.

Kourtney suuttui tilanteen seurauksena Kimille verisesti, sillä hän koki siskonsa matkivan kokoelmallaan vastavihityn parin erityistä päivää. Hän jopa syytti Kimiä siitä, että hän käytti hääpäivää liiketoimintamahdollisuutena vaatebrändin kanssa. 

Travis Barker ja Kourtney Kardashian avioituivat The Kardashians -sarjan 3. kaudella.
Travis Barker ja Kourtney Kardashian avioituivat The Kardashians -sarjan 3. kaudella.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kourtney myös mainitsi kaikkien ystäviensä todenneen, että Kim oli Kourtneyn ja Travisin hääpäivänä onneton ja huonossa mielentilassa. Ystävien mukaan Kim ei tukenut Kourtneytä aidosti tämän suurena päivänä. 

Kyyneliin purskahtanut Kourtney syytti Kimiä dollarien laittamisesta perheen edelle. Kim ei syytöksistä kuitenkaan ilahtunut, vaan totesi ettei tarvitse sisarensa lupaa liiketoimintansa pyörittämiseen.

Kaikesta draamasta huolimatta kausi päättyi sisarusten sopuun. Sarjan ilmestyttyä Khloé paljasti, että Kourtney oli poistunut neljästä eri perheryhmäkeskustelusta katsottuaan kuvamateriaalia ohjelmasta.

Tapaturma Amazing Racessa – Katariina Kaitueen naama ruhjeilla

Kourtneyn mukaan Kim Kardashian (kuvassa) ei siedä sitä, ettei saa olla huomion keskipisteenä.
Kourtneyn mukaan Kim Kardashian (kuvassa) ei siedä sitä, ettei saa olla huomion keskipisteenä.

Sarjan neljännen kauden ensimmäisessä jaksossa Kim ja Kourtney toteavat vakavasti, miten sarja vaikuttaa heidän todelliseen elämäänsä.

– Viime kausi oli todella rankka. Sitten pääsimme sen yli ja meillä oli hauskaa. Sitten katsoimme sarjan editointia. Kuulin, mitä hän (Kourtney) sanoo minusta, hän kuuli mitä minä sanon hänestä. Sitten suutuimme uudestaan. Se herättää niin monia tunteita, Kim tilittää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myös Kourtney on samaa mieltä.

– Viime kausi oli todella vaikea. Reaaliajassa elämistä vaikeampaa on katsoa riitoja jälleen editoinnissa. Se ei ole luonnollinen tapa elää. 

Uudella kaudella nähdään jälleen tulenkatkuinen keskustelu, kun Kourtney haukkuu Kimin maanrakoon puhelinkeskustelussa. Keskustelu alkaa hyvissä merkeissä Kimin kutsuessa Kourtneyn vaatebrändin isännöimälle illalliselle Milanoon.

Puhelu ajautuu kuitenkin väärille urille ja lopulta päättyi siihen, että Kourtney kutsuu Kimiä narsistiksi ja syyttää häntä siitä, ettei hän pysty selviytymään, kun joku muu on huomion keskipisteenä.

The Kardashians Disney+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa