fbq
farmi_suomi_kausi_3_promo_susanna_laine_01_kuvaaja_numi_nummelin_f615a368b7.jpg

Katso uudet kilpailijat: Susanna Laine juontamaan Farmia

Nelosen Farmi Suomi-ohjelma saa jatkoa, kun joukko julkisuudesta tuttuja kilpailijoita on tänä aamuna matkannut Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, jolla he irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista. Farmissa he elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa ja  kilpailevat erilaisissa maatilan hoitoon liittyvissä kisoissa. Koko kilpailun voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.

Uudella kaudella mukava kisassa on 14 kilpailijaa. Farmille ovat suunnanneet  burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, kaksinkertainen tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja viihteen moniosaaja Cristal Snow, sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis, malli ja yrittäjä Kelly Kalonji, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, muusikko Tauski Peltonen, artisti Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi (o.s. Uppa), taideasiantuntija Pauliina Laitinen, poliitikko Atte Kaleva sekä toimittaja Sanna Mämmi.

Muun muassa Diilistä ja Selviytyjistä tuttu sopankeittäjä, myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja tulee mukaan ohjelmaan kesken kauden yllätyksenä muille kilpailijoille, joten hän liittyy joukkoon hieman myöhemmin.

Ohjelmassa farmilaiset saavat maatilan pehtoorilta päivittäin tehtäviä, joista suoriutuminen vaatii runsaasti suo, kuokka ja Jussi -asennetta. Ohjelman pehtoorina jatkaa jo aiemmilta kausilta tuttu paikallisen tilan vanha isäntä Terho Häkkinen. Hän on Farmin tietolähde ja tilalla tapahtuvien tehtävien tinkimätön tuomari. Tälläkin kertaa farmilaisten käytöstä on karsittu lähes kaikki modernit apuvälineet, joten lapio isketään lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin. Vesi kannetaan kaivosta, ja sähköäkin on käytössä lähinnä vain laitumen sähköpaimenessa.

Uudella kaudella Farmin juontajan (kumi)saappaisiin hyppää Susanna Laine, joka palaa pitkästä aikaa juontamaan realityä.

– Tuntuu jännittävältä! En olekaan realityä juontanut, no, ainakaan tosi pitkään aikaan! Tässä on tehty suoria lähetyksiä, viihdettä ja haastatteluohjelmia, mutta realityä ei hetkeen, tosi innoissani olen tästä jutusta! Susanna sanoo.

– Farmi on hirveän viehättävä ohjelma. Ihana nähdä, miten monet näistä kaupunkilaisista tupsahtavat suoraan maalaismiljööseen, ja päästään seuraamaan, miten he siellä pärjäävät. Jännittävää päästä näkemään millaisia suhteita kilpailijoiden välille syntyy ja millainen ryhmädynamiikka muodostuu. Odotan paljon herkullisia juonnenkäänteitä ja hauskoja tilanteita.  

Uusien farmilaisten lähtötunnelmia ennen kuvauksia voit katsoa tästä.

Farmi Suomen uusi kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa 2022.

Seuraa meitä somessa