fbq
Remppa vai muutto

Karvas pettymys Remppa vai muutto -ohjelmassa – Marko Paanasen remontista tuli takkiin yli 40 000 euroa

Torstaina 6.10. Nelosella nähtävässä Remppa vai muutto Suomi -ohjelmassa asukkaat joutuvat kokemaan karvaan pettymyksen, kun selviää, että Marko Paanasen tekemä remppa ei tuota haluttua tulosta. 

Helsingin Munkkivuoressa asuvat, yrittäjänä työskentelevä Tia ja konsultti Philip ostivat itselleen 56 neliön kaksion asuntomarkkinoiden kuumimpaan aikaan vuonna 2020. He maksoivat asunnostaan 316 000 euroa. 

Molemmat tekevät kotona töitä, joten seinät ovat tulleet vastaan heidän kodissaan. Philip on sillä kannalla, että heidän pitäisi jäädä kotiin remontin jälkeen, mutta Tia on valmis muuttamaan. 

Remonttibudjetikseen he ovat antaneet 50 000 euroa. Vaateena sille on saada kaksi rauhallista työtilaa, parempi äänieristys, avara eteinen, avokeittiö ja tilaa ystäville. Uudessa kodissa pitäisi olla puolestaan kolmesta neljään makuuhuonetta, rauhaa, avaruutta, oma piha tai iso parveke, wow-efekti sekä sen pitäisi sijaita Länsi-Helsingissä Munkkivuoren suunnalla. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marko Paananen ei kuunnellut insinööriperheen väritoivetta – tällaisen remontin saa 120 000 euron budjetilla: Ennen ja jälkeen -kuvat

T
Tia ja Philip kaipaavat kotiinsa työskentelytilaa, sillä molemmat tekevät etätöitä. 

Kiinteistövälittäjä Anne Ramsay vie pariskunnan katsomaan kolmea eri kotia. Suosikiksi valikoituu Taka-Töölössä sijaitseva 62 neliön kolmio, jolla on hintapyyntinä 485 000 euroa. 
Kolmikon kierrellessä asuntoja Marko Paananen on laittanut hihat heilumaan remontin suhteen. 

Remonttibudjetti on ylittynyt sovitusti 15 000 eurolla, sillä Tia ja Philip ovat valinneet Markon ehdotuksista kotiinsa kaksi äänieristettyä työtilaa, jotka voi halutessaan ottaa matkaan tulevaisuudessa, jos muuttaa. 

Rauhallisten työtilojen lisäksi remontissa tehdään avokeittiö ja eteistä avarretaan. Tilaa saadaan myös ystäville aiempaa enemmän. Toivottua äänieristystä ei kuitenkaan saavuteta, sillä se olisi ylittänyt budjetin. 

Tia ja Philip saavat kuulla viimein Annelta hinta-arvion remontoidusta asunnostaan. Se osoittautuu pettymykseksi. Asunnon arvo on noussut remontin jälkeen 316 000 eurosta 340 000 euroon. Remonttiin pariskunnalla on mennyt 65 000 euroa, joten maksettavaa omasta pussista tulee peräti 41 000 euroa. 

– Suoraan sanottuna olen pettynyt siihen, mikä tämän talon arvo on tällä hetkellä, Tia toteaa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tia ja Philip päätyvät lopulta valitsemaan kuitenkin rempan. Työtilat ja uusi keittiö vakuuttivat heidän päätöksensä.

T
Osa vanhasta keittiöstä säilytttiin remontissa. 
T
Tiia ja Philip saivat haluamansa avokeittiön. 
T
Avokeittiö toi lisää asuntoon avaruutta, mitä Tia ja Philip toivoivat. 
K
Olohuone sai täysin uuden ilmeen. 
T
Marko Paananen loihti olohuoneeseen äänieristetyn työtilan. 
T
Myös makuuhuoneeseen rakennettiin työtila. 
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Remppa vai muutto torstaisin Ruudussa ja kello 20.00 Nelosella. 

Seuraa meitä somessa