fbq
Unelmahäät

Kaksisuuntainen mielialahäiriö vaikeuttaa Unelmahäät-morsiamen elämää – pyörittää yksin 8-lapsisen perheen arkea

Unelmahäät-sarja saa jatkoa discovery+ -palvelussa 3.4. alkaen. Sarjassa katsojat pääsevät kurkistamaan pariskuntien suhteisiin ja odotettuihin hääjuhliin. 

Sarjan ensimmäisessä jaksossa nähdään Saana, 36, ja Ilkka, 45, jotka kohtasivat toisensa deittisovellus Tinderissä joulukuussa 2019. 

Salamarakastunut pariskunta kihlautuikin kaksi viikkoa ensitapaamisen jälkeen. Kolmen kuukauden seurustelun jälkeen Saana ehdotti, että he hankkisivat yhteisen lapsen. 

Saanan ollessa viidennellä kuulla raskaana suhde koki kuitenkin kolauksen, kun pariskunta joutui välirikkoon ja erosi. Elettiin pahinta korona-aikaa.

Pari löysi kuitenkin yhteisen sävelensä, jonka seurauksena he palasivat yhteen.

– Huomasimme, että vaikka on vittumainen luonne ja toinen kiristää toisen pinnaa, loppujen lopuksi toinen on ihana, Ilkka toteaa jaksossa.

Unelmahäät-parilla on rankka menneisyys – morsiamella aivokasvain, sulhasella huumetuomio: ”Yhtäkkiä kotiimme tuli järkyttävä määrä poliiseja”

Unelmahäät
Saana ja Ilkka elävät suurperheen arkea.

Nykyään Saana ja Ilkka asuvat uusioperheenä Köyliön maalaismaisemissa. Saanalla on edellisestä liitostaan neljä lasta, Ilkalla kolme. Lisäksi heillä on yhteinen 1,5-vuotias tytär. 

Saana ja Ilkka joutuvat potemaan arjessa jatkuvaa ikävää, sillä Ilkka työskentelee puunkäsittelijänä Äänekoskella satojen kilometrien päässä ja joutuu asumaan seitsemän päivän työviikkonsa toisella paikkakunnalla. 
 
Saanan kontolla on kodin ja perhearjen pyörittäminen. Hän ei ole kuitenkaan enää vuoden 2016 jälkeen ollut työkykyinen. Burnout pääsi aikanaan niin pahaksi, että hänet jouduttiin viemään suoraan psykiatriselle osastolle. 

Diagnosoidut kaksisuuntainen mielialahäiriö ja epävakaa persoonallisuushäiriö vaikuttavat aika ajoin jokapäiväiseen elämään, sillä lääkitystä ei olla saatu vieläkään tasapainoon. 
 
Saana ja Ilkka ovat molemmat omapäisiä, ja välillä parin keskustelua värittävät tiukat väittelyt ja ärräpäät. Lopulta Ilkka kuitenkin joutuu aina nöyrtymään vahvatahtoiselle morsiamelleen. Kahakat eivät kuitenkaan aiheuta parin välille suurempaa eripuraa.

Unelmahäät 6. kausi TV5 ja discovery+ 3.4. alkaen.
 

Seuraa meitä somessa