fbq
Napakymppi julkaistiin 15 vuoden tauon jälkeen uudestaan vuonna 2017. Silloin juontajana oli Janne Kataja.
Napakymppi julkaistiin 15 vuoden tauon jälkeen uudestaan vuonna 2017. Silloin juontajana oli Janne Kataja.

Janne Kataja vertaa Ivalo-kuvauksia sirkusperheeseen: "Meitä sanotaan Tiuhtiksi ja Viuhtiksi"

Yksi Ivalon uuden kauden suurimmista teemoista suurten rikosvyyhtien lisäksi on koulukiusaaminen ja sen raakuus.

Janne Katajan näyttelemä Niilo Aikio on tullut katsojille tutuksi Ivalo-sarjassa ammattinsa kautta, mutta lokakuussa ilmestyvällä kolmannella kaudella on luvassa jotain uutta.

– Tällä kaudella on mukavaa, että myös Niilon siviilielämään päästään kurkistamaan. Hänestä on tullut bonusvanhempi, ja se oli mielestäni kiva käänne, Janne kertoo.

Yksi Ivalon uuden kauden suurimmista teemoista suurten rikosvyyhtien lisäksi on koulukiusaaminen ja sen raakuus. Myös Niilo painii aiheen kanssa. Hän kohtaa uudella tuotantokaudella haasteita myös työelämässään.

– Poliisin roolin ja vallan voimasuhteissa on myös tiedossa sinkoilua, Janne vihjaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Koskinen saa jatkoa – esitysoikeudet myyty ympäri maailmaa

Janne muistelee kuvauksia lämmöllä, vaikka olosuhteet olivat Lapissa vähintäänkin viileät. Ankarissa olosuhteissa tärkeää on hänen mukaansa toimiva työyhteisö.

Iina Kuustonen on työkaverina todella mukava. Meitä kutsutaan kuvauksissa Tiuhtiksi ja Viuhtiksi. Vaikka kameroiden edessä saatamme käsitellä murhaa, niiden sammuttua voimme kertoa vitsejä toisillemme, Janne nauraa.

– Toki kamerat saattavat jäätyä, kun kuvaamme pahimmillaan 38 asteen pakkasessa. Fasiliteetit on kuitenkin järjestetty kuvauspaikoilla todella ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä. Olemme kuin suuri sirkusperhe.

Ivalon 3. kausi Elisa Viihteessä 4.10. alkaen.

Seuraa meitä somessa