fbq
Piritta

Iholla: Piritta Hagmanin matka rakkaansa luo Ranskaan saa yllättävän käänteen: ”Oon vähän hämmentynyt”

Iholla-sarjan uusimmassa jaksossa Piritta Hagman matkaa rakkaansa, koripallovalmentaja Lassi Tuovin luo Ranskaan. Matka ei kuitenkaan mene ihan odotusten mukaan. Jakso on katsottavissa discovery+:lla, ja se nähdään TV5-kanavalla 23.3.

Piritta matkustaa jaksossa Strasbourgiin Ranskaan, missä Lassi valmentaa. Miehellä on pelipäivä, ja kuvio tuntuu Pirittasta tutulta, sillä hän tottui elämään huippu-urheilun parissa ex-miehensä, entisen jääkiekkoilijan Niklas Hagmanin kanssa. 

Lassi tarvitsee päiväunensa ennen peliä, joten Piritta on lähtenyt yksin kaupungille. Myöhemmin hän suuntaa katsomaan miehen valmentaman joukkueen peliä. 

Seuraavana päivänä hän jälleen kävelee katselemaan kaupungin nähtävyyksiä itsekseen ja kertoo olevansa yllättynyt siitä, miten paljon valmentajan työ vie aikaa, jopa enemmän kuin pelaajan, jos hän peilaa sitä aiempiin kokemuksiinsa.

– Tää matka on ollut kyllä mielenkiintoinen. Mä olen ollut tosi paljon yksinäni, päässyt tutkailemaan aika paljon omia tunteitani ja sitä, mitä mä haluan ja mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Osittain sen takia, etten tajunnut, että mä tulen olemaan täällä näin paljon yksin, hän kertoo kameralle.

– Mä en ole varma, oliko se nyt pläni kenelläkään, mutta näin se nyt meni käytännön syistä. Mä ymmärrän sen kyllä. En mä tullut tänne viihdytettäväksi, vaan viihdyttämään itse itseäni ja selvittämään asioita. 

Iholla: Piritta Hagman epäilee ehkäisyn pettäneen – tekee raskaustestin

Hän kuvailee reissun olevan hänelle kuitenkin pysäyttävä ja avaava. Hän toteaa kaiken olevan auki, eikä hän halua sulkea mitään ovia. 

Lopuksi Pirittan nähdään lähtevän lentokentälle ja kotimatkalle. 

– Mä oon vähän hämmentynyt, ja mulla on tosi hyvä mieli tällä hetkellä, hän summaa reissun tuntemukset.

Iholla kaksi jaksoa torstaisin TV5:llä ja discovery+:lla. Jaksot julkaistaan viikon ennakkoon discovery+:ssa. 
 

Seuraa meitä somessa