fbq
Pääkuva

Game of Thrones, Walking Dead — Näissä sarjoissa Marvel-tähdet ovat olleet mukana

Osa Disney Plussaan lisättyjen Marvel-sarjojen tähdistä oli tuttuja jo ennen omia sarjojaan. 

Disney Plus täydentyi keskiviikkona 29. kesäkuuta kuudella Marvel-sarjalla, jotka olivat aiemmin Netflixissä: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Punisher  ja The Defenders. Marvel-sarjojen tähdet on voinut bongata muistakin sarjoista.

Kuusi Marvel-sarjaa nyt Disney Plusissa – luvassa jännitystä, draamaa ja silmitöntä väkivaltaa

Punisher, eli Jon Bernthal teki läpimurtonsa Walking Dead -sarjassa, jossa hän näytteli Shane Walshia. Sarja on katsottavissa kokonaan Disney Plus -palvelussa. Viime aikoina Bernthal on tähdittänyt arvostettua We Own This City -minisarjaa, joka löytyy HBO Maxista. Bernthal näyttelee myös tulevassa American Gigolo -sarjassa.

Jon Bernthal
Jon Bernthal näyttelee arvostetussa We Own This City -minisarjassa ylikonstaapeli Wayne Jenkinsiä.

a-sarjan tekijät palasivat Baltimoreen – We Own This City järkyttää kuvauksellaan poliisikorruptiosta

Iron Fistinä taistellut Finn Jones tuli suurelle yleisölle tutuksi Game of Thronesista, jossa hän näytteli Loras Tyrelliä. Koko sarja on katsottavissa HBO Maxissa.

Ilouutisia! Odotettu Game of Thrones spin-off tulee vihdoin – katso listaus hahmoista

Daredevil-sisäkuva
Varietyn mukaan Daredevilistä on tekeillä neljäs kausi.

Daredevilista tulossa neljäs kausi

Hell’s Kitchenin paholaista Daredevilia näytellyt Charlie Cox tähdittää Viaplayssa viime marraskuussa alkanutta Kin-mafiasarjaa. Kingpiniä tulkinnut Vincent D’Onofrio on näytellyt muun muassa elokuvissa Full Metal Jacket ja Jurassic World. Hän oli mukana myös kaksi Oscaria voittaneessa The Eyes of Tammy Faye -draamaelokuvassa.

Charlie Cox esiintyi lyhyesti Matt Murdockina uusimmassa Spider-Man -elokuvassa Spider-Man: No Way Home. Sarjan pääpahis, Vincent D’Onofrion näyttelemä Kingpin oli mukana myös Hawkeye-sarjassa. Daredevilia tehtiin kolme kautta. Variety-julkaisun mukaan sarjasta on tekeillä neljäs kausi.

Jessica Jonesina rikoksia tutkiva Krysten Ritter oli viime vuonna pääosassa Netflixin fantasiaelokuvassa Yön tarinoita. Luke Cagena Harlemia suojellut Mike Colter näyttelee nykyisin kauhusarjassa Evil, jota voi katsoa Ruudusta ja Paramount+-palvelusta.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Seuraa meitä somessa