fbq
Lauri ja Salla

Ensitreffit alttarilla: Lauri ja Salla paljastavat vieneensä läheisyytensä uudelle asteelle

Jakso on julkaistu 25.10. MTV Katsomossa ja C Morella. Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää, mitä jaksossa tapahtuu.

Pari istuu kotoisasti Laurin asunnon sohvalla. Molemmat ovat kirjoittaneet muistiinpanoja toisistaan sekä siitä, mitkä asiat ovat luoneet suhteessa kiitollisen olon toisesta.

Ensitreffit alttarilla -Salla: ”En tilannut näin ärsyttävää miestä” 

Lauri lukee kännykästä omia havaintojaan ja tekee heti kättelyssä mielenkiitoisen paljastuksen koskien luottoaan Sallaa kohtaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Sinä olet vain sellainen henkilö, että sinulle voi antaa pankkitunnukset tuosta vain tai kertoa menneisyyden ikävät ja nolotkin asiat. Siitä minä olen tosi kiitollinen, Lauri ilmoittaa.

Salla kertoo olevansa kiitollinen Laurille tämän luomasta sitoutumisen tunteesta.

- Sellainen me-henki ja tiimihenki, siitä minä olen super kiitollinen. Olen tiennyt koko ajan hänen sitoutumisen ja sen, että hän on tässä ihan yhtälailla täysillä mukana kuin minäkin.

Ensitreffit alttarilla: Pariskunta avautuu suhteensa todellisesta tilasta – tunteita ei ole herännyt

Lauri puhuu haastattelutilanteessa keskusteluyhteyden tärkeydestä sekä siitä, miten vaikeistakin asioista puhuminen vie parhaassa tapauksessa parisuhdetta eteenpäin. 

- Minusta se, että puhuimme tunteista ja että on ollut epätahtisuutta siinä, vapautti hirveästi tunnelmaa, Salla tiedostaa.

Salla iloitsee Laurille hänen tunneälykkyydestään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lauri jatkaa perustelemalla parisuhteen toimivuutta sillä, että he viihtyvät Sallan kanssa hyvin yhdessä. Laurin puheiden perusteella toivoa siis edelleen on.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3-kanavalla klo 21.00. Jaksot julkaistaan viikon ennakkoon MTV Katsomossa ja C Morella.

Seuraa meitä somessa