fbq
Emmerdale

Emmerdalen viikon juonipaljastukset: Moira kostaa – seurauksena Charity saakin seksiä ja Moiraa ketuttaa

Ensi viikon Emmerdale-jaksoissa Rishi näkee Laurelin tulevan Jain luota ja kyselee, ovatko he palanneet yhteen. Laurel antaa Jaille vielä yhden tilaisuuden. He yrittävät tapailla salaa.

Rhona on huolissaan Marlonin eristäytymisestä. Paddy tulee viimein katsomaan Marlonia ja pyytää anteeksi käytöstään.

Mandy muistelee haikeana vuoden takaista aikaa, jolloin hänen piti mennä naimisiin.

Charity on allapäin Moiran syytöksistä. Hän huomaa Paddyn tietävän jotain ja saa kuulla suudelmasta, joka melkein tapahtui.

Kostoaikeissaan Moira tarjoutuu auttamaan Charityä, jotta pääsee iskemään takaisin Mackenzien puolesta. Hän kovistelee Charityä ja hylkää tämän tien poskeen ilman puhelinta. Mackenzie ilmestyy pelastajaksi.

Myöhemmin Charity avautuu rakkaushuolistaan Ryanille, joka puhuu Mackenzielle järkeä. Charity ja Mackenzie ja päätyvät sänkyyn, ja Moiraa kismittää.

Cathy valehtelee Amelialle, että he ovat Samsonin kanssa yhdessä. Samson tekee Cathylle selväksi, ettei ole tästä kiinnostunut. Bob haukkuu Samsonin.

Kun Leannan sormusta ei voida käyttää todisteena, Manpreet päättää kuitenkin todistaa Meenaa vastaan. Liam antaa Leannan sormuksen Jacobille. Meena väittää asianajajalleen, että Manpreet on psykopaatti.

Kim on onnessaan, kun saa suostuteltua Hazelin tuomaan Millien Thomasin ristiäisiin. Kim ja Laurel kiistelevät ristiäisten järjestelystä ja kastemekon valinnasta. 

Vanessa törmää Suzy-nimiseen naiseen, jonka ostama kakku putoaa maahan. Myöhemmin Vanessa ajattelee ryhtyä taas deittailemaan ja kohtaa sattumalta Suzyn.

Emmerdale-näyttelijä Peter Martin on kuollut

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa