fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Meena kokee karvaan pettymyksen oikeussalissa

Ensi viikon Emmerdalessa Meena järkyttyy saamastaan tuomiosta, Priya ja Al suutelevat ja Cainiä harmittaa Bellen uusi bisneskumppani.

Manpreet yrittää käsitellä isänsä kuolemaa koskevaa paljastusta. Kyläläiset saavat kuulla Meenan tappaneen myös isänsä. Charles kertoo Moiralle, ettei Manpreet kuitenkaan halua antaa Meenalle iloa uudesta oikeudenkäynnistä. Jacob istuttaa puun Meenan uhreille, ja muistopuhe Leannalle helpottaa Liamin tuskaa.

Meenan järjestämä panttivankidraama näkyy uutisissa, ja Meena ilakoi. Meena odottaa innolla tuomionsa julistamista. Oikeussali on kuitenkin lähes tyhjä, ja vain Manpreet ilmestyy paikalle kesken istunnon. Meena tuomitaan elinkautiseen, ja hänet raahataan rimpuilevana ja vaikeroivana pois salista.

Priya avautuu itsetunto-ongelmistaan Alille ja juttelu johtaa suudelmaan. Myöhemmin Al ja Priya sopivat, ettei sama toistu, mutta Cain kuulee keskustelun.

Priya saa kuulla Alin ja Bellen liikesuunnitelmista, jotka muistuttavat hänen ja Ellisin ideoita. Cain ei ilahdu kuullessaan Bellen ja Alin yhteistyöstä. Chas varoittaa Belleä Alin petollisuudesta, mutta Belle ei kuuntele. Al ja Belle viettävät työasioiden vuoksi paljon aikaa yhdessä. Mustasukkainen Kerry vakoilee Alia ja löytää todisteita.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Noah yllättää Chloen keikkalipuilla, mutta Chloe haluaa olla vain ystävä. Nate harmistuu kuullessaan, että Tracylla on uusi mies, josta myös Frankie pitää.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Lue myös:  Emmerdalen viikon juonipaljastukset: Moira kostaa – seurauksena Charity saakin seksiä ja Moiraa ketuttaa

Seuraa meitä somessa