fbq
Emmerdale Jai Laurel

Emmerdalen juonipaljastukset: Laurel lämpenee vihdoin Jaille

Ensi viikolla Emmerdalessa Marlonille tehdään leikkauksen jälkeen kokeita, ja lääkäri kertoo Rhonalle ja Paddylle, että kuntoutus voi viedä pitkään.

Marlon ei pysty puhumaan, mutta kädet toimivat. Rhonalla ja Paddyllä on vaikeuksia käsitellä Marlonin tilannetta. Laurel lohduttaa Rhonaa ja kehottaa uskomaan rakkauden voimaan.

Rhona järkyttyy sairaalassa, kun Marlonia autetaan syömään ja käymään vessassa. Marlon huomaa reaktion ja kieltää vierailut luonaan. Rhona keksii hätävalheen, kun ei halua kertoa kaikille, että Marlon on kieltänyt vierailut. Myöhemmin Marlonilla on hankaluuksia muodostaa sanoja puheterapiassa, eikä Rhonan läsnäolosta ole apua.

Dinglen klaani kokoontuu yhteiselle aamiaiselle, jonne saapuu yllättäen myös Chas. Myöhemmin Marlonin aivoinfarktista säikähtänyt Kyle esittää Cainille kysymyksiä, jotka saavat tämän pohtimaan elintapojaan.

Ethan ja Marcus tapaavat lounaalla Piilopaikassa, jonne tulee sähkökatko. Korjaushommat johtavat kiihkeisiin hetkiin takahuoneessa. Myöhemmin Marcus pyytää Ethania avukseen töihin, ja he nauttivat toistensa seurasta.

Charityllä on vaikeaa ilman Marlonia, ja hän rukoilee Chasia palaamaan Villapakkaan. Siskokset löytävät sovun, ja Chas muuttaa perheineen takaisin pubiin. Hänellä on kuitenkin tiukat ehdot Charitylle. Karhusudelle unohdetaan kertoa uusista asumiskuvioista.

Kim pyytää Jaitä tarjoilemaan Piilopaikassa, mikä tuntuu toimitusjohtajasta nöyryyttävältä. Kim ei kuitenkaan kelpuuta kieltävää vastausta. Al ilmaantuu haastamaan riitaa, kun Jai siivoaa roskia.

Krista Kosonen näyttelee kansainvälisessä suursarjassa Pedot – tältä se näyttää

Laurelia autteleva Jai päättelee Nicolan puheista, että hänellä voisi olla mahdollisuus palata Laurelin elämään. Jai yllättää Laurelin tuomalla ruokaa. Laurel kuitenkin raivostuu, koska Jai kuvittelee pystyvänsä korjaamaan heidän suhteensa. Jain paluuta toivova Arthur syyttää Laurelia salasuhteesta, mutta Jai kertoo asioiden oikean laidan.

Laurel avautuu Bobille suhteestaan Jaihin, ja Bob antaa Laurelille ajateltavaa. Laurel vie Jaille laatikollisen viimeisiä tavaroita. Myöhemmin Laurel ilmestyy Jain luokse tunteellisessa mielentilassa ja suutelee miestä.

Mackenzien jättämä Charity flirttailee pubissa lähettipojalle. Käytös raivostuttaa paikalle sattunutta Moiraa, joka alkaa syyttää Charityä Mackenzien lähdöstä.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa