fbq
Emmerdale Gabby

Emmerdalen juonipaljastukset: Gabby alkaa epäillä Jamien olevan elossa

Ensi viikolla Emmerdalessa Hazel ilmoittaa Kimille, että Millie on kipeä eikä pääse Thomas-vauvan ristiäisiin. Kim haluaa, että juhlia siirretään, mutta Gabby ei suostu ja sotkee vahingossa kastemekkoon kahvia.

Lopulta Millie pääseekin ristiäisiin ja Kim ilahtuu. Juhlissa Hazel ottaa Kimin lipastosta Millien passin. Gabby kuulee itkuhälyttimestä, kun Millie paljastaa Thomas-vauvalle, että Jamie-isä tahtoo tavata pian. Järkyttynyt Gabby alkaa epäillä, että Jamie saattaa olla elossa. Hän pyytää apua Dawnilta. He lähtevät etsimään Jamieä ja löytävät tämän kellon.

Wendy kutsutaan Meenan oikeudenkäyntiin luonnetodistajaksi. Hän kertoo Manpreetille pelkäävänsä, että sanoo jotain, mikä estää Meenan tuomion. Ethan auttaa Manpreetiä valmistautumaan ristikuulustelua varten, ja tilanne saa Manpreetin tunteet pintaan. Vankilassa Meena on onnistunut hurmaamaan vartijan.

Nate viettää yhteisen yön Chloen kanssa. Aamulla häntä nolottaa. Amy kehottaa Natea pysymään kaukana Chloesta. Chloe pyytää Moiralta töitä päästäkseen lähelle Nateä, mutta huomaa pian, ettei siitä ole apua.

Belle kertoo Alille bisnesideastaan. Al rohkaisee Belleä esittelemään idean Ericille, joka ei kuitenkaan innostu. Lopulta Al esittelee Bellen idean Kimille omanaan.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Yle lopetti Flinkkilä & Kellomäki -ohjelman: ”Olemme saaneet ihan valtavasti ihmettelyjä”

Seuraa meitä somessa