fbq

Brutaali kisa muuttuu tositelevisioksi – Squid Game -haasteen palkintona on 4,56 miljoonaa dollaria

Squid Game -haaste on tosielämän versio suositusta korealaissarjasta ja tiettävästi kilpailijamäärältään suurin tosi-tv-sarja koskaan.

Korealainen vuoden 2021 Squid Game -jännityssarja oli valtava kansainvälinen menestys. Omituiseen ja hengenvaaralliseen peliin ajautuvista rahattomista pelaajista kertova yhdeksänosainen kokonaisuus on tiettävästi yhä Netflixin katsotuin ei-englanninkielinen sarja, vaikka Netflix jakaakin rajoitetusti tietoja katsojamääristään.

Sarjalle luvattua toista kautta onkin odotettu kuumeisesti. Medialähteiden mukaan sen kuvaaminen aloitettiin tämän vuoden heinäkuussa, ja valmista katsottavaa on luvassa ensi vuoden aikana.

Pahimpia Squid Game -vierotusoireita voi kuitenkin hoitaa nyt uutuussarjalla Squid Game -haaste. Se on emosarjan konseptin pohjalta rakennettu tosi-tv-kilpailu, jossa voittajalle on luvassa valtava 4,56 miljoonan USA:n dollarin palkkio. Sarjan tuotantomaa on puolestaan Iso-Britannia, jossa sarjaa kuvattiin kahdessa valtavassa studiossa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hittisarja Squid Game palaa pian – tämä toisesta kaudesta tiedetään nyt

Palkintosumma on yhteydessä osallistujamäärään, kun yhteensä 456 kilpailijaa aloittaa kamppailun, josta vähitellen tippuu kilpailijoita pois. Eliminoinnit eivät toki tapahdu kuolettavalla tavalla, kuten formaatin fiktiivisessä versiossa. Netflixin oman käsityksen mukaan kyseessä on kilpailijamäärältään suurin tosi-tv-sarja koko television historiassa.

Luvassa on sekä Squid Game -sarjasta tuttuja strategia- ja joukko-osaamista testaavia haasteita, että täysin uudenlaisia kilpailuja. Kisa kestää 10 jakson ajan, mutta Netflixin vakiintuneimman käytännön vastaisesti kaikkia osia ei julkaista yhdellä kertaa. Jaksot ilmestyvät aikavälillä 22. marraskuuta–6. joulukuuta. 

Squid Game -haaste alkaa Netflixissä keskiviikkona 22. marraskuuta.

Seuraa meitä somessa