fbq
Antti Holma Mestarileipurit-ohjelman kulisseissa

Antti Holma kiintyi mummoihin Mestarileipurit-ohjelmassa: ”Olen itsekin mummo”

Nelosen 28.3. alkavassa uudessa Mestarileipurit-ohjelmassa pareittain kilpailevat leipurit ottavat mittaa toisistaan makeissa leipomuksissa. Tuotoksia tuomaroi kolme mummua: Eila, Irma sekä edellisistä poiketen julkkiskategoriaan kuuluva mummu Miitta Sorvali

Mestarileipureita juontava Antti Holma ei voi olla kuin mielissään.

– He ovat virkeimmät mummot maailmassa. Nauran niin paljon heidän jutuilleen. Heillä on erityinen ja omanlainen otteensa tähän hommaan. Koen henkisesti olevani vähän kuin he.

Helsingissä syntynyt mutta Sonkajärvellä varttunut Antti on löytänyt yhteisen sävelen varsinkin Irman kanssa, joka on kotoisin Iisalmesta lyhyen automatkan päästä Antin lapsuudenmaisemista.

– Yhteyteni sinne on vähän katkennut, koska perheeni ei ole Savosta kotoisin. Kun juttelen Irman kanssa, tuntuu kuin olisin jollain tavalla kääritty kauniiseen muistoon, Antti tunnelmoi.

Miitta Sorvali mukana "mummotuomaristossa" – Antti Holman luotsaaman Mestarileipurin kisaajat julki

Mestarileipurit

Antin omat isoäidit kuolivat jo kolme vuosikymmentä sitten, mutta hänellä on heistä lämpimiä ajatuksia.

– Ehkä siksi olen kiintynyt näihin tuomarimummoihin. Olen siinä mielessä itsekin mummo, että minuun vetoavat perinteiset herkut, kuten pullakakku

Antti Holmalle satelee pyyntöjä juontopesteihin – hämmästelee erästä seikkaa: ”Se on aika huvittavaa”

Koska kyseessä on ohjelma, jossa leivotaan makoisia herkkuja, Antti on saanut osansa tarjoiluista. Haastattelua edeltävänä päivänä hän sanoo vetäneensä ”järkyttävät kakkuöverit”. 

– Olisi siitä määrästä varmasti riittänyt kahdellesadalle ihmiselle kakkua.

Sokerin määrästä puhuminen saa hänet heti mainitsemaan kuntosalin.

– Oli hirveä setviminen, mutta löysin tästä läheltä salin, johon pääsen iltaisin. Eilenkin kävin siellä. Mutta päivän aikana tulee yllättävän paljon askelia kerättyä. Kaikki pysyy tasapainossa. 

Mestarileipurit Nelosella 28.3. alkaen tiistaisin kello 20.
 

Seuraa meitä somessa