fbq
Pääkuva

American Gigolosta tv-sarja – alkuperäiselokuvan ohjaaja närkästyi: ”kamala idea”

American Gigolo -sarja perustuu samannimiseen elokuvaan vuodelta 1980. Elokuvan ohjaaja tyrmää uusintaversion, eikä aio katsoa edes koko sarjaa.

Marvel-tähti Jon Bernthal on pääosassa American Gigolo -sarjassa, joka julkaistaan 9. syyskuuta. 14. heinäkuuta Youtubessa julkaistu sarjan traileri on saanut lähes kolme miljoonaa näyttökertaa. Suomessa sarja nähdään Paramount Plus -palvelussa.

Game of Thrones, Walking Dead — Näissä sarjoissa Marvel-tähdet ovat olleet mukana

Kun Julian yrittää olla sinut rattopoika-ammattinsa kanssa, etsivä Sunday (Rosie O’Donnell) haluaa etsiä murhaajan, jonka takia Julian tuomittiin vankilaan. Mysteeriä tutkiessaan Sunday saa selville suuren salaliiton.

Sisäkuva
Jon Benrthalin Punisher-sarjan kaikki kaksi kautta voi katsoa Disney Plus -palvelussa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jon Bernthalin Marvel-sarja Punisher julkaistiin Disney Plus -palvelussa 29. kesäkuuta. Samaisesta palvelusta löytyy myös Bernthalin tähdittämä sarja The Walking Dead. HBO Maxissa näyttelijä on pääosassa We Own This City -minisarjassa.

Gretchen Mol on näytellyt sarjoissa Boardwalk Empire ja Perry Mason, jotka ovat HBO Maxissa. Koomikko Rosie O’Donnell dubbasi Terk-gorillaa animaatioelokuvassa Tarzan, joka on Disney Plus -palvelussa. Hän on näytellyt myös HBO Maxin komediasarjassa Curb Your Enthusiasm.

Kuusi Marvel-sarjaa nyt Disney Plusissa – luvassa jännitystä, draamaa ja silmitöntä väkivaltaa

Sisäkuva
Richard Gere oli alkuperäinen American Gigolo vuonna 1980 julkaistussa elokuvassa.

Vuoden 1980 American Gigoloa tähdittivät Richard Gere, Lauren Hutton ja Hector Elizondo.

Elokuvan ohjannut Paul Schrader ei ole lämmennyt American Gigolon uusintaversiosta. Schraderin mielestä sarjan uudelleen teko oli kamala idea, kun Paramount soitti hänelle aiheesta. Ajat ovat muuttuneet hänen mielestään 1980-luvulta niin paljon.

─ En voi kuvitella Julian Kayta töissä missään tyttöjen illassa, ohjaaja kirjoitti Facebook-päivityksessään.


Schraderin mukaan hän sai myöhemmin toisen puhelun Paramountilta ja sarjan tuottaja Jerry Bruckheimerilta

─ Sain kolme vaihtoehtoa: ottaa 50 000 dollaria ja antaa asian olla, saada ei-mitään ja antaa asian olla tai ryhtyä kalliiseen oikeustaisteluun. Otin 50 000 dollaria, Schrader jatkoi kirjoitustaan ja toivotti sarjan tekijöille kaikkea hyvää.

Schrader ei ole nähnyt sarjan traileria eikä aio katsoa koko sarjaakaan.

Seuraa meitä somessa