fbq
UutisetChristoffer Strandberg siirtyy Neloselle – saa oman show'n
Christoffer Strandberg siirtyy Neloselle – saa oman show'n

Putouksesta koko kansan tietoisuuteen noussut Christoffer Strandberg siirtyy MTV3-kanavalta Neloselle. Asiasta uutisoitiin Nelosen kevätohjelmiston julkistuksen yhteydessä. Christoffer juonsi viimeisintä Putousta, eikä vielä ole tietoa, kuka on tulossa hänen paikalleen. 

Lue lisää: Christoffer Strandberg pudotti uutispommin

Näyttelijä-juontaja saa kanavalle oman ohjelman. Christoffer Strandberg Show on keväällä alkava uusi viihdeohjelma, jossa Christoffer kutsuu tunnettuja suomalaisia vieraakseen  studioonsa.

– Oman ohjelman tekeminen on ollut tv-urani suurin unelma. Kun Nelonen lähestyi minua mahdollisuudella toteuttaa tuo unelma, tajusin että nyt jos koskaan on pakko uskaltaa ja heittäytyä. Saan yhdessä huikean tiimini kanssa luoda jotain täysin uutta ilman tiukkoja formaattirajoja, Christoffer hehkuttaa tiedotteessa. 

Vaikka Christoffer Strandberg Show’ssa nähdään ajankohtaisia vieraita, ei siinä kuitenkaan tehdä perinteisiä haastatteluja ja kysellä ilmeisimpiä kuulumisia.

– Tämä ei oikeastaan ole talk show, vaan kokonaisvaltainen viihdeohjelma, jossa seikkaillaan niin studiossa kuin sen ulkopuolella. Haluan tarjota vierailleni ja katsojille mahtavia kokemuksia ja mahdollisuuden nauraa sekä kanssani että kustannuksellani. Ennen kaikkea haluan tuoda ihmisille iloa, lämpöä ja huumoria arkeen. 

Christoffer kommentoi siirtoa omalla Instagram-tilillään

–  Samalla hengenvedolla haluan sydämestäni kiittää Maikkaria siitä mitä sain Putouksessa, TTK:ssa ja Maskedissa tehdä ja kokea. Minusta on kasvanut aikuinen viihteentekijä (ei aikuisviihteentekijä) kiitos näiden ohjelmien ja niin monen ihmisen.

Christoffer Strandberg Show Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa. 
 

30.11.2022 10:20 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa