fbq
TVYksi syy tuo Mikko Vesasen vuodesta toiseen Huvila & huussiin – ”Siinähän on pervolla tavalla sellainen tvisti, että…”
Yksi syy tuo Mikko Vesasen vuodesta toiseen Huvila & huussiin – ”Siinähän on pervolla tavalla sellainen tvisti, että…”

Nelosen Huvila & huussi -ohjelmaa on tehty vuodesta 2008 lähtien, ja useimmilla tuotantokausilla asiantuntijoiden joukossa on ollut sisustusarkkitehti Mikko Vesanen. Nyt sarja on palannut ruutuun, ja aluksi nähdään Huvila & Huussi – parhaat remontit, jossa muistellaan edellisten 13 kauden huippukohtia.

– Omia projekteja on ollut sellainen 6–7 per kausi, joten aika paljon on ehtinyt unohtuakin. Vanhoja jaksoja katsoessa oli kuitenkin hauska huomata, että muistot palasivat aika nopeasti. Lähes kaikkiin kohteisiin liittyy jokin mieleen jäänyt juttu, Mikko kertoo.

Ohjelman suola on, kun Mikko pääsee näkemään remonttikohteiden omistajien reaktioita muutostyön lopuksi.

– En nyt peräänkuuluta mitään kyyneleitä, mutta haluaisin silti nähdä rehellisiä ja voimakkaita reaktioita – olivatpa ne sitten iloisia tai järkyttyneitä.

Lue myös: Anni Ihamäki palaa Huvila & Huussi -ohjelmaan – tällä kertaa juontajana: ”Muistan sen epäuskoisen onnen, kun…”

Mikolla on oma sisustusarkkitehtitoimisto Anna Katriina Tillin kanssa, ja normaalissa työarjessaan hän ei monestikaan pääse näkemään asiakkaan reaktioita.

– Tässä onkin yksi juttu, minkä takia haluan aina palata tekemään Huvilaa & huussia. Siinähän on pervolla tavalla sellainen tvisti, että jännitän edelleen jokaisen remonttikohteen paljastusta, Mikko nauraa.

– Olen joutunut hyväksymään, että siinä on jotain kiehtovaa joutua mukavuusalueen ulkopuolelle tekemään ratkaisuja, joita ei ole yhdessä neuvoteltu. Ja kuinka palkitsevalta se sitten tuntuu, jos jaksojen vieraat pitävät yllätystuloksesta.

Huvila & Huussi – parhaat remontit -sarjaa esitetään Nelosella maanantaisin kello 20.

Huvila & huussi parhaat remontit

19.03.2023 18:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Timo Korhonen, Nelonen

Seuraa meitä somessa