fbq
TVVain elämää: Meiju Suvas puhkeaa kyyneliin puhuessaan palvelutalossa asuvasta 90-vuotiaasta äidistään: ”Äiti erottuu muista asukkaista”
Vain elämää: Meiju Suvas puhkeaa kyyneliin puhuessaan palvelutalossa asuvasta 90-vuotiaasta äidistään: ”Äiti erottuu muista asukkaista”

Meiju Suvas liikuttuu kyyneliin Vain elämää -ohjelmassa kertoessaan lämpimästä suhteestaan äitiinsä. Meiju syntyi musikaaliseen perheeseen. Hänen äitinsä, isoäitinsä ja isoisänsä olivat kaikki sellistejä. Lisäksi Meijun äiti työskenteli musiikinopettajana.

Ohjelmassa näytetään kuva Meijun nykyään 90-vuotiaasta äidistä. Meiju kehuu, että hänessä ja äidissään on paljon samaa näköä.

- Näen itseni, minkä näköinen olen kun olen 90-vuotias, Meiju luonnehtii äitinsä kuvaa katsoessaan.

- Eli kaunis, Redrama ylistää.

Lue myös: Vain elämää: Meiju Suvas paljastaa kärsineensä parisuhdeväkivallasta

Meiju kertoo, että hänen äitinsä ei asu enää omassa kodissaan.

- Äiti on palvelutalossa nyt. Ihanaa kun on siellä, koska siellä on kivoja kavereita, Meiju summaa.

Meijun mukaan hänen äitinsä erottuu muista asukkaista kirkkaanpunaisen tukkansa takia.

- Meidän äidillä on edelleen samanvärinen tukka kuin Tommilla (Läntinen) ja se erottuu sieltä, Meiju kertoo pöydän ääressä artisteille.

Meiju kertoo käyneensä korona-aikana usein esiintymässä vanhustentaloissa ulkoilmatapahtumissa. Hän on myös innokas esiintymään päiväaikaan järjestettävissä mummodiskoissa.

- Niissä on mieletön meininki. Viime kuussa olin kolmessa eri mummodiscossa esiintymässä. Ne ovat päivällä ja kestävät puoli tuntia. Siellä mummot vetävät kunnolla.

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
01.11.2022 14:55 | Teksti: Tanja Korpela | Kuvat: Nelonen/Petri Aho

Seuraa meitä somessa