fbq
TVTrue Story Suomi: Maijun synttäriyllätys meni mönkään – mummo ja kakkahätä iskivät
True Story Suomi: Maijun synttäriyllätys meni mönkään – mummo ja kakkahätä iskivät

TV5:llä nähdään keskiviikkona 7.12. True Story Suomi -ohjelman viimeinen jakso. Sarjassa joukko suomalaisia kertoo absurdeimmat tositarinansa. Tällä kertaa tarinaansa on kertomassa Maiju

Maiju tutustui noin kymmenen vuotta sitten teatterileirillä Tommiin, johon ihastui palavasti. Leirin aikana Tommin ystävä Arttu tapasi Hennan, ja he alkoivat seurustella. Leirin loputtua Tommin ja Hennan suhde hyytyi, mutta Artun ja Maijun suhde jatkui. Silti nelikon ystävyys säilyi, vaikka Maiju asuikin Rovaniemellä ja muut Vaasassa. 

Henna kutsui Maijun järjestämään yllätyssynttäreitä poikaystävälleen Vaasaan. Tarkkaan tehty suunnitelma sai kuitenkin valtavasti käänteitä pienten sattumusten seurauksena. 

Suunnitelmana oli, että Tommi vie Artun oluelle sillä aikaa, kun Henna ja Maiju vievät juhlasyötävät ja koristeet Artun kotiin. Arttu viettäisi yönsä Hennalla, Maiju Artun tyhjässä kodissa.

Tapahtumat etenivätkin aluksi suunnitelmien mukaan. Pian tuli kuitenkin mutkia matkaan, kun Tommi ilmoitti, että Arttu oli tulossa poikkeuksellisesti oluelta kotiin. 

– Tommi soitti, että Arttu on tulossa kakalle. Hän ei voi kuulemma mennä Hennalle ja heti kakalle, Maiju muistelee ohjelman juontajille Viki Eerikkilälle ja Köpi Kalliolle

Lue myös: Pietari jätti vessareissun väliin kohtalokkain seurauksin – pian oli poliisikin ihmettelemässä vapaina killuvia sukukalleuksia: ”Taisi lipsahtaa sinappikoneen puolelle”

T
Maijun jaksoa tähdittää muun muassa Alina Tomnikov. 

Henna juoksi juhlaruokien ja muiden varusteiden kanssa rappukäytävään Arttua piiloon. Kodin avaimet olivat jääneet kiireessä sisälle, eikä Maiju pääsisi enää sisään.

Ystävykset joutuivat tekemään sotasuunnitelman, jotta avaimet saataisiin pois asunnosta. Tommi soitti Hennalle, joka pyysi tuomaan avaimia hänelle. Avaimet hän toimittaisi Tommille, joka kävisi nappaamassa ne Hennan viedessä roskia. Suunnitelma onnistui. 

Yllätyshyökkäys

Seuraavana aamuna Maiju ja Tommi järjestelivät synttäreitä onnistuneesti. Lisäyllätyksenä he päättivät jatkaa yllätystä niin, että ensin Tommi hyppäisi vessasta ja sen jälkeen Henna pyykkitelineen takaa. 

Kaksikko meni valmiusasemiin, ja ovikello soi. He luulivat, että oven takana on Henna ja Arttu, joten Tommi avasi oven näkemättä, kuka oven takana seisoo. 

Heidän yllätyksekseen siellä oli Artun mummo, joka oli päättänyt yllättää lapsenlapsensa syntymäpäivän kunniaksi. Pian sen jälkeen Arttu ja Henna saapuivat. 

Artun yllätyttyä kotonaan olevasta mummosta Tommi päätti tulla viimein hieman vaivaantuneena vessasta. Seuraavaksi pyykkitelineen alta ryömi yhtälailla vaivaantunut Maiju. 

– Meillä oli niin paljon suunnitelmia, ja loppujen lopuksi Artun mummo oli ainoa, joka onnistui yllättämään, Maiju nauraa jaksossa. 

True Story Suomi TV5-kanavalla keskiviikkona kello 20.30 alkaen. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
07.12.2022 15:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa