fbq
TVTommi Manninen kommentoi Virpi Kätkän luovuttamista Selviytyjissä: ”Päätöstä on vaikea ymmärtää”
Tommi Manninen kommentoi Virpi Kätkän luovuttamista Selviytyjissä: ”Päätöstä on vaikea ymmärtää”

Radiotoimittaja Tommi Manninen kommentoi artisti Virpi Kätkän luovuttamista Selviytyjät Suomen semifinaalijaksossa 27. marraskuuta.

Virpin luovutuksen myötä Salatuissa elämissä näytellyt Julia Korpinen, sekä ex-jääkiekkoilija Sami Helenius pääsivät finaaliin Tommin seuraksi.

Lue myös: Selviytyjät Suomen semifinaalijaksossa shokkikäänne – kilpailija luovutti vapaaehtoisesti!

– Virpin päätöstä on vaikea ymmärtää, ja sitä voi miettiä monelta kantilta, Tommi kirjoittaa Instagram-tilinsä tarinat-osiossaan 28. marraskuuuta.

Tommi kertoo tuntevansa Virpin ja on ylpeä hänen päätöksestään ja siitä, että voi vetää noin omalla tyylillä loppuun asti, mikä on sekin taito.

– Oon kuitenkin myös sitä mieltä, että Virpi olisi ansainnut sen Top 3 -sijoituksensa siinä missä muutkin, niin se harmittaa.

Sisäkuva
Julia Korpinen, Tommi Manninen, Virpi Kätkä ja Sami Helenius olivat viimeistä kertaa yhdessä heimoneuvostossa Selviytyjät Suomen semifinaalissa.

Virpi ei saanut luovuttamista edeltäneessä heimoneuvostossa yhtään ääntä. Pudotusäänet jakautuivat tasan Julialle ja Samille.

Ohjelman katsojana Tommilla on ristiriitaiset tunnelmat. Sarja sai tavallaan käänteen, mutta luovuttaminen ei ole koskemattomuusriipuksen saaneen Tommin mielestä peliliike.

– Pelaajana olen pettynyt Virpin ratkaisuun. En vain kaikkien niiden meidän kauden kilpailijoiden puolesta, jotka tippuivat ennen Virpiä, vaan ihan jokaisen ihmisen puolesta, joka haluaisi pelata Selviytyjiä.

Peli pelinä ja ihmiset ihmisinä

Tommilta oli kysytty Instagramissa, oliko Virpin päätös pettymys hänen strategiansa näkökulmasta tai ihan henkilökohtaisesti. 

– On se vähän surullista, kun ollaan vikassa heimoneuvostossa meidän porukalla ja pitäisi äänestää Top 3, niin me emme tee sitä, hän vastaa.

Tommilta kysyttiin vielä, tunsiko hän itsensä ei toivotuksi henkilöksi, kun Virpi luovutti.

Sisäkuva
Virpi Kätkän soihtu sammutettiin, kun hän ilmoitti luovuttavansa.

– Juu tunsihan sitä, Tommi myöntää, mutta korostaa samalla, että peli pelinä ja ihmiset ihmisinä. 

Lue myös: Selviytyjissä luovuttanut Virpi Kätkä kertoo päätöksensä taustat: ”En vain pystynyt siihen”

– Eikä se, että Virpi ei halunnut enää pelata mun kanssa tarkoita, että meillä ihmisinä tarvitsisi olla mitään draamaa. Selviytyjissä peli menee vaan solmuun, ja se kuuluu kans asiaan.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin. 

29.11.2022 15:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa