fbq
TVTänään tv:ssä: Koomikko Pirjo Heikkilä aloittaa Pitääkö olla huolissaan? -vakiopanelistina -  ensimmäisenä panelistivieraana rutikuiva ekonomisti Helsingistä
Tänään tv:ssä: Koomikko Pirjo Heikkilä aloittaa Pitääkö olla huolissaan? -vakiopanelistina - ensimmäisenä panelistivieraana rutikuiva ekonomisti Helsingistä

Tänään (5.2.) MTV3 -kanavalla käynnistyy Pitääkö olla huolissaan? -paneeliohjelman 12. kausi.

 

Panelisteja keskusteluaiheisiin johdattelee tuttuun tyyliinsä Jenni Pääskysaari, ja panelisteina istuvat tutut sanasepot, kirjailijat Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö.

Lue myös: Iholla: Piritta Hagman avautuu tukalasta taloustilanteestaan: ”Olen todella huolissani”

On mukaan saatu uuttakin verta, sillä pitkän linjan panelisti, kirjailija Kari Hotakainen jätti pestin viime kauden lopulla. Hänen penkillään istuu uutena vakiopanelistina Siskonpeti- ja Rakkaat lapset -tähti Pirjo Heikkilä

– Tiedän, että isot saappaat olen tullut tänne täyttämään. En kovin laadukkaita mutta isoja. Semmoisia rautakemppaiselta ´92 ostettuja, vähän reunasta repsottavia mutta isoja, Pirjo veistelee. 

Anoppivitsi puree Pirjoon

Pirjo ei ole täysin vierailla vesille panelistien porukassa. Pitääkö olla huolissaan? -sarjan kahdeksannella kaudella hän kävi neljän jakson verran tuuraamassa kirjoitusvapaalla ollutta kirjailijaa. 

Lue myös: Janet joutui raiskatuksi jo orpokodissa – päätyi seksityöntekijäksi Suomeen: Lapsenomainen ulkonäkö sai asiakkaat innostumaan

– Vakioporukassamme on yksi, joka ei pysty tekemään kahta asiaa yhtä aikaa. Hän on Miika Nousiainen, joka ei pysty olemaan samaan aikaan paneeliohjelmassa ja kirjoittamaan kirjaa. Tunnemme Pirjon, ja arvostamme häntä superammattilaisena, Jenni totesi kolme vuotta sitten. 

PItääkö olla huolissaan?
Pitääkö olla huolissaan? -sarjan 12. kausi vedetään nelikolla Miika Nousiainen, Jenni Pääskysaari, Tuomas Kyrö ja Pirjo Heikkilä.

 

Panelistin näkökulmasta Pirjo pui mieluiten teemoja, joissa on jotain tunnistettavaa. Parhaita ovat oikeat, mutta eivät maailman suurimmat huolet. 

– Vaikkapa sellainen, jossa anoppia ärsytti se, että hänen tyttärensä mies kutsuu häntä anopiksi. Sana kuulostaa kuulemma kuittailulta, Pirjo kuvailee. 

Pormestari heittää läppää

Uudella kaudella tullaan näkemään kiintoisia vieraita, kuten Tanssii tähtien kanssa -tähti, toimittaja Sonja Kailassaari, näyttelijä Santtu Karvonen, toimittaja Peltsi Peltoja ja koomikko Matti Patronen

Lue myös: Kirjailija Raisa Omaheimo aloitti laihduttamisen jo lapsena – ystävä täytti minigrip-pussin mausteilla, ettei söisi karkkia

PItääkö olla huolissaan?
Poliitikko Juhana Vartiainen (toinen vasemmalla) myöntää jännittävänsä viihdeohjelmaan osallistumista.

 

Ensimmäisen jakson vierailijapanelisti on Helsingin pormestari Juhana Vartiainen, joka heti lähetyksen alussa myöntää jännittävänsä esiintymistä.

– Olen rutikuiva ekonomisti, ja nyt olen teidänlaistenne suveneerien humoristien keskellä. Aion tehdä parhaani, Juhana toteaa.

Lue myös: F1-kuski Valtteri Bottas tutustui Tiffany-puolisoonsa ollessaan vielä naimisissa – näin yhteiskuva levisi nettiin

Vaikka pormestari ei ollut mukavuusalueellaan, selvisi hän mainiosti viihdeohjelmassa. Jo ensimmäinen lohkaisu saa studioyleisön purskahtamaan nauruun.

 

Lue myös: Nenäliinat esiin! Juhani Koskinen ja Matti-mäyräkoira yllättävät tv:ssä Veronica Verhon: "En pysty lopettamaan itkua"

05.02.2023 11:15 | Teksti: Sari Nurmo | Kuvat: MTV ja Instagram

Seuraa meitä somessa