fbq
TVTällaisia loma-asuntoja suomalaiset etsivät Espanjasta – kiinteistövälittäjät kilpailevat uudessa sarjassa
Tällaisia loma-asuntoja suomalaiset etsivät Espanjasta – kiinteistövälittäjät kilpailevat uudessa sarjassa

Asuntohaaveet toteutuvat, kun MTV3:n uutuussarja Unelma-asunto Espanjassa alkaa keskiviikkona 8. helmikuuta.

Sarjassa etelännälkäiset suomalaiset lähtevät Espanjan Aurinkorannikolle etsimään unelmiensa asuntoa.

Heidän apuunsa rientävät paikalliset kiinteistönvälittäjät Kirsi Oras ja Markus Aho, joilla on vuosien mittainen kokemus Aurinkorannikon asuntomarkkinoilta.

Lue myös: Leo epäili aluksi, että ystävä on sekaantunut päihteisiin tai kärsii mielentervysongelmista: "Hän alkoi kutsumaan meitä lampaiksi"

Sisäkuva
Markus Aho ja Kirsi Oras välittävät unelma-asuntoja Espanjassa etelännälkäisille suomalaisille.

Jokaisessa jaksossa tutustutaan ostajiin ja syihin sille, miksi he hakevat asuntoa juuri Espanjasta. Syitä voi olla monia, kuten pakopaikka talven varalle, kakkoskoti perheelle tai sitten unelmien luksusvilla lähipiirille.

Kirsi ja Markus haravoivat alueen asuntotarjontaa ja ottavat samalla mittaa toisistaan. He kilpailevat siitä, kumpi onnistuu löytämään ostajille täydellisen unelma-asunnon.

Kummatkin välittäjät etsivät ostajille kaksi kohdetta esiteltäviksi. Asuntonäyttöjen jälkeen valta siirtyy ostajille. He pääsevät pisteyttämään kunkin kohteen antamalla sille arvosanan yhdestä viiteen. Lopuksi ostajien täytyy valita, mikä esitellyistä kohteista on heidän unelma-asuntonsa. Samalla selviää, kumpi välittäjistä kruunataan jakson voittajaksi.
 

Sisäkuva
Marko ja Tanja Rovaniemeltä etsivät unelmiensa loma-asuntoa.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään rovaniemeläiset elämäntapayrittäjät Marko ja Tanja. Heidän toiveissaan on loma-asunto, jonka täytyy olla helposti vuokrattavissa eteenpäin ja hinnaltaan sopiva. Marko kun laskee tarkasti jokaisen investoinnin kannattavuuden Excelissä.

Toisessa jaksossa loma-asuntoa etsivät siskokset Jaana ja Katja sekä Katjan aviomies Kimmo. He haluavat löytää maalaistalon keskeltä luontoa, vuorien ympäröimästä pienestä kylästä.

Sisäkuva
Lahtelaismiljonäärien Hannun ja Sadun unelma-asunnon täytyy olla esteetön, sillä yksi heidän tyttäristään käyttää pyörätuolia.

Kolmannessa jaksossa lahtelaiset miljonäärit Hannu ja Satu etsivät asuntoa, jonne mahtuisivat vierailemaan perheen neljä aikuista tytärtä. Asunnon täytyy olla esteetön, sillä yksi tyttäristä liikkuu pyörätuolilla.

Neljännessä jaksossa ystävysten Virpin, Päivin ja Silvian haaveena on perustaa Aurinkorannikoille oma yhteisö, jossa he voivat jakaa arkeaan ja elää toinen toistaan tukien.

Sisäkuva
Ystävykset Virpi, Päivi ja Silvia etsivät unelma-asuntoa luonnon keskeltä, jossa koirat voivat juosta vapaina.

Viidennessä jaksossa puolestaan ystävättäret Kaarina ja Marjo haluavat löytää läheltä merta kerrostaloyksiön, joka on koiraystävällinen.

Sarjassa on kymmenen jaksoa, joten muitakin asunnonmetsästäjiä tullaan näkemään kevään aikana.

Unelma-asunto Espanjassa alkaa MTV Katsomossa ja MTV3:lla keskiviikkona 8.2. kello 20.

Lue myös: MOT: Tuulivoimalayhtiöiden tarjoamat vuokrasopimukset hämmentävät maanomistajia – epäselviä pykäliä ja sopimuksia pilkkahintaan

Artikkeliin liittyvät aiheet:
07.02.2023 11:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa