fbq
TVSyksyn Sävelessä kisaava Tauski paljastaa Sinä vain -hittibiisinsä taustat – salarakas löysi Mersun hanskalokerosta yllätyksen
Syksyn Sävelessä kisaava Tauski paljastaa Sinä vain -hittibiisinsä taustat – salarakas löysi Mersun hanskalokerosta yllätyksen

Syksyn Sävel -laulukilpailun semifinalistien joukossa on koko kansan tuntema iskelmälaulaja Tauno ”Tauski” Peltonen, joka on osallistunut aiemminkin kisaan Sinä vain -kappaleellaan lähes 30 vuotta sitten. 

Tauski kertoo sen olleen pienestä kiinni, että koskettava hittikappale olisi jäänyt pöytälaatikkomateriaaliksi. Tai oikeastaan auton hansikaslokeromateriaaliksi. 

- Mä kieltäydyin itse sen biisin julkaisemisesta, koska olin alun perin tehnyt sen tilauksesta Katri Helenalle. Se jäi mun Mersun hanskalokeroon, ja mun silloinen salarakkaani löysi sen sieltä ja pakotti Syksyn Säveleen

Kappale on tänä päivänä iskelmätähden mukaan myynyt seitsenkertaista platinaa. 

Lue myös: Tässä ovat Syksyn Sävel-semifinalistit - mukana vanhoja konkareita ja uusia tuttavuuksia

Tauski
Tauski on Syksyn Sävel-konkari. 

Syksyn Sävelellä on ollut erityinen rooli Tauskin lapsuudessa. Lapsuudenkodissa seurattiin aktiivisesti musiikkikilpailun lisäksi Miss Suomen valintaa. 

- Syksyn Sävelen voittajan sinkku julkaistiin aina levykaupassa, niin lapsena oli kova kiire saada levy lautaselle. Voittajakappale oli aina hitti, Tauski muistelee.

Hänellä on samanlaiset odotusarvot kilpailua kohtaan myös tänä päivänä. 

Tauski osallistuu Syksyn Säveleeseen biisillä nimeltä Niin minä sinua vain, joka kuullaan toisessa semifinaalilähetyksessä lauantaina 8.10. 

Lue myös: Eliitti on ensimmäinen räppäri Syksyn Sävelessä - tuttu myös suositusta realitysarjasta

 

27.09.2022 08:15 | Teksti: Anni Niittylahti | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa