fbq
TVSelviytyjät Suomi -putoaja yllättyy kohtalostaan - käytöksellään närää aiheuttanut kilpailija jatkaa kisassa
Selviytyjät Suomi -putoaja yllättyy kohtalostaan - käytöksellään närää aiheuttanut kilpailija jatkaa kisassa

Timur-heimo joutui tiukan koskemattomuuskilpailun päätteeksti heimoneuvostoon. Kilpailun jälkeen näytti hetken selvältä, että Big Brotherin vuonna 2021 voittanut Jasmiina Yildiz joutuisi lähtemään kilpailusta.

Lue myös: Selviytyjät: Näin yllättävästi BB-Jasmiina kommentoi oksenteluaan ja pyörtymistä - heimotoverit hämmillään

Esimerkiksi ex-jääkiekkoilija Sami Helenius ja Miss Suomi 2021 Essi Unkuri keskustelivat siitä, kuinka heidän heimonsa pitäisi voittaa seuraava koskemattomuuskilpailu. Varsinkin Sami tuntui ajattelevan, että tämä onnistuisi parhaiten ilman Jasmiinaa. Lisäksi esimerkiksi Leo Stillman purki aiemmin jaksossa tuntojaan Jasmiinasta, koska koki tämän valittamisen raskaaksi.

Tilanne kuitenkin kääntyi ja heimossa alettiin puhua niin Leon kuin Essinkin äänestämisestä. Essin äänestämistä spekuloitiin sillä, että hän ei olisi heimojen yhdistyessä luotettava liittolainen. Lopulta koko muu heimo äänestikin Essiä, tämän äänestäessä Jasmiinaa. 

- Aika hyvin pelasitte, en olisi uskonut. Kiitos hirveästi matkasta ja tsemppiä, Essi toivotti lopuksi heimotovereilleen.

Essiä aiemmin kisasta ovat pudonneet lääketieteen opiskelija Viivi Vaattovaara, ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen, laulaja ja sometähti Joalin Loukamaa, sekä toimittaja Heidi Suomi.

Lue myös: Sami Helenius jää Selviytyjissä teinileirin ulkopuolelle: " Jos kerran naksahtaa kusetuksesta…"

Essi Unkuri
Essin kohtaloksi jäi pudota kilpailusta viidentenä kisaajana.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisiin Nelosella ja Ruudussa.

25.09.2022 21:00 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila | Kuvat: Nelonen, Lars Johnson

Seuraa meitä somessa