fbq
TVSalkkareiden viikon juonipaljastukset: Tuttu hahmo kuolee
Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Tuttu hahmo kuolee

Ismoa Salatut elämät -sarjassa esittävällä Esko Koverolla on ollut sarjassa jännä kaksoisrooli, sillä hän on näytellyt toisinaan myös Ismon Kalervo-isää. Tällä viikolla Ismo saa sarjassa kuitenkin suruviestin Kalervon kuolemasta. Asiaan liittyy kuitenkin myös mysteeri, jota Ismo ja Kalle alkavat yhdessä selvittää. Se antaa viitteitä jopa siitä, että sarjassa nähtänee lähitulevaisuudessa uusi kiinnostava hahmo.

Sallan raskausprobleemat alkavat epäilyttää jo Kariakin. Salla painostaa lapsensa toista isäehdokasta eli Gunnaria muuttamaan kokonaan toisiin maisemiin. Gunnar ei kuitenkaan lämpene ajatukselle, etenkään sen jälkeen kun käy testaamassa viriiliytensä.

Kalervo Laitela (Esko Kovero).
Esko Kovero on maskeerattu taitavasti päähahmonsa isäksi Kalervoksi. Nyt Kalervolle jätetään kuitenkin jäähyväiset.

Evallakin on tukalaa, kun hän joutuu asumaan samassa asunnossa tyttärensä Nellan ja salaisen seksikumppaninsa Kristianin kanssa. Eva yrittää päästä evakkoon Mikin luo, mutta hänet pakotetaan takaisin kotiin.

Kalle ja Ismo ovat saaneet vainun siitä, että Aaroa on sairaalan lääkevaras. Aaro popsiikin pillereitä edelleen siihen malliin, että hänelle meinaa käydä köpelösti.

Henrik yrittää lepytellä Danielaa, jonka kanssa jää jumiin hissiin. Noel on kuitenkin saamassa tytöstä yhä tiukemman otteen.

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista perjantaihin kello 19.30.
 

Lue myös: Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Cindy palaa Pihlajakadulle

05.12.2022 09:15 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa