fbq
TVSalkkareiden viikon juonipaljastukset: Sampo pokaa uuden miehen, Joanna epäilee Akia ampujaksi ja Eevan pitkät halaukset hämmentävät
Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Sampo pokaa uuden miehen, Joanna epäilee Akia ampujaksi ja Eevan pitkät halaukset hämmentävät

Elina ja Kari tunnustavat toisilleen, että he ovat kumpikin olleet yksin Noelin ampumishetkellä. He ovat sopineet keskenään alibin, jottei heitä epäiltäisi. Linda epäilee heitä silti. Joanna puolestaan epäilee Akia, jolla on myöskin jotain salattavaa. 

Ismo, Aino ja Joonatan yhdistävät voimansa, jotta saisivat Kallen ja Sampon yhteen. Sampo kuitenkin iskee silmänsä uuteen mieheen, jonka kanssa hän päätyy sänkyyn, eikä näin ollen saavu kolmikon järjestämään väijytykseen.

Lue lisää: Esko Eerikäisen raju seksikohtaus Salkkareissa sai aikaan palauteryöpyn: "Nyt meni maku"

Camilla tapaa Dahlian ja Gunnarin. Dahlia pyörtyy aluksi, mutta virkoaa sitten. Camilla ilmoittaa vanhemmilleen, että aikoo jatkaa eteenpäin elämässään ilman Akia. Dahlia ja Gunnar eivät ihan osta Camillan vakuuttelua. 

Jakso 4243
Elina ja Kari tunnustavat olleensa yksin Noelin ampumishetkellä.

Eeva, Miki ja Nadja ovat Moosessa viettämässä laatuaikaa. Miki antaa Nadjalle välipalapatukan, josta tämä saa vaarallisen allergisen reaktion. Kristian pelastaa Nadjan ja Eeva on hyvin kiitollinen. Eeva halaa Kristiania pitkään ja hartaasti. Kristian hämmentyy Eevan lämpimästä kosketuksesta, joka tuntuu myös hyvältä. Myöhemmin Eeva jää Kristianin kanssa kahden viettämään iltaa. 

Lue lisää: Varo juonipaljastuksia! Salkkarit-tuottaja Marko Äijö vihjaa uudesta kohusuhteesta: ”Eeva ei tunnetusti voi itselleen mitään”

Jakso 4244
Kristian pelastaa tukehtumaisillaan olevan Nadjan. Myöhemmin lapsi kiidätetään sairaalaan. 

Kalle tuuraa Susua töissä ja löytää jälleen lääkärihommien ilot. Hän tekee uransa kannalta ison päätöksen.

Lue myös: Konsta Hietanen ja Aami-vaimo: Opetamme lapsillemme ahkeruutta

Jakso 4246
Kalle tuuraa Susua lääkärihommissa.

Lue myös: Muistatko vielä Salkkareiden Teemun? Tältä hän näyttää nyt - vaihtoi urasuuntaa ja kasvatti parran

Salatut elämät MTV Katsomossa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Seuraa meitä somessa