fbq
TVSalkkareiden viikon juonipaljastukset: Ismo ja Lasse sekoavat huumeista, Salla kuulee Karin rahahuolista ja Elina joutuu oikeuden eteen

Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Ismo ja Lasse sekoavat huumeista, Salla kuulee Karin rahahuolista ja Elina joutuu oikeuden eteen

Jostain syystä Ismoa loukkaa Lassen makaaminen Jutan kanssa. Kaikki Jutan exät kutsutaan koolle vieroittautumaan Jutasta. Koollekutsujina ovat Ismon, Lassen ja Aaron läheiset. Miehet myöntävät, että heillä on ongelma.

Leo yrittää piristää äitinsä vuoksi surevia Lailaa ja Matiasta. Hän houkuttelee sisarukset lintsaamaan koulusta ja leipomaan kanssaan kannabiskeksejä. Myöhemmin sopuun päässeet Ismo ja Lasse syövät keksit vahingossa. Aluksi huumetrippi huvittaa, mutta myöhemmin he saavat pelottavia hallusinaatioita. 

Salatut elämät jakso 4259
Pikkuleipurit vauhdissa.

Benjamin on palannut kuvioihin. Kari vuodattaa pojalleen rahahuoliaan. Salla kuulee keskustelun ja suuttuu. Benjamin yrittää korjata Karin ja Sallan välejä, mutta turhaan.

Salatut elämät jakso 4260
Salla on möksis.

Noel ja Henrik taistelevat Danielan huomiosta. Noel järjestää Danielan uusiin muotikuvauksiin. Valokuvaaja näyttää erehdyttävän paljon iskelmälaulaja Suvi Teräsniskalta. Myöhemmin Noel tarjoaa Danielalle Henrikin vanhaa työpaikkaa. 

Salatut elämät jakso 4259
Noel on järjestänyt tutun näköisen valokuvaajan paikalle. 

Loppuviikosta ollaan oikeussalissa, kun Elinan ja Noelin oikeudenkäynti alkaa. Kari yrittää saada Noelia hylkäämään syytteet, mutta Noelin seuraava siirto jää arvoitukseksi.

Salatut elämät jakso 4262
Taas istutaan oikeussalissa.

Lue myös: Kari Taalasmaan ääliömäisyys on välillä liikaa Tommi Taurulalle: ”Karista koitettiin aikoinaan tehdä vähän turhankin rasistista tyyppiä”

Salatut elämät MTV Katsomossa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

05.09.2022 07:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa