fbq
TVSalkkareiden päätösviikon juonipaljastukset: Camilla herää, häkki heilahtaa ja Noel yllätetään takaapäin
Salkkareiden päätösviikon juonipaljastukset: Camilla herää, häkki heilahtaa ja Noel yllätetään takaapäin

Oikeussalista sairaalaan kiidätetty Mira ja vauva voivat hyvin. Huojennus ei kestä kauan, kun Viola ja Mira tajuavat, että Miran on palattava todistajanaitioon. Mira menee ja pitää koskettavan puheen. Hetken näyttää siltä, että tuomari antaa armon käydä oikeudesta, mutta toisin käy. Häkki heiluu ja kakkua tulee.

Kari on nähnyt hänen ja Sallan uudessa kodissa kummituksen, joka on paljastunut Gunnariksi. Kari hämmentyy, mutta Gunnarilla on selitys valmiina. Kari päättää uskotella Sallalle, että hänkin näki kummituksen. Myöhemmin Gunnar saa Karin tajuamaan, että Taalasbissen rahat ovat oikeasti loppumassa. 

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Deaconin karatepotku menee seinän läpi, Brooke puolustaa exäänsä ja Ridge palaa Taylorin tykö

Salatut elämät
Kummitusasun alta löytyy Gunnar!

Aki saa tietää, että hänen väitetystä Elina-yliajostaan ollaan tekemässä lehtijuttua. Aki epäilee Noelin juorunneen hänestä toimittajalle. Hän yrittää saada Noelin perumaan jutun, mutta ei onnistu. Näyttää pahasti siltä, että Noel syrjäyttää Akin valtaistuimeltaan. 

Elina tyrmistyy kuullessaan Noelin ja Susun kihlautumisesta. Hän yrittää sadannen kerran puhua Susulle järkeä – mutta turhaan. Myöhemmin Susu ja Noel viettävät iloisia perhehetkiä. Samaan aikaan Matias saa kuulla Mikiltä, että Noel ajoi hänen ylitseen. Matias suuttuu ja häipyy. 

Salatut elämät
Teinit tuskailevat oikeudessa.

Noel myhäilee tyytyväisenä Mustavaara-yhtiön johtajan pallilla, kun vihamielinen henkilö lähestyy häntä takaapäin aseen kanssa. Toisaalla koomassa olevan Camillan silmät aukeavat. 

Lue lisää: Yllätyskäänne! Nora Rinne palaa Salkkareihin – Camillan rooliin on vuosien mittaan tullut uusia haasteita

Sarja jää kesätauolle.

Salatut elämät MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla arkisin kello 19.30.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

20.06.2022 07:14 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa