fbq
TVRobottiseksuaali Davecat on korvia myöden rakastunut seksinukke Sidoreen: ”Synteettinen nainen on varmasti uskollinen”
Robottiseksuaali Davecat on korvia myöden rakastunut seksinukke Sidoreen: ”Synteettinen nainen on varmasti uskollinen”

Ylen Perjantai-dokkari esittää maanantaina (4.7.) uusintana Silikonisydän-jakson robottiseksuaali Davecatistä. Davecat on ollut lähes 30 vuotta robottiseksuaali. Robottiseksuaali on ihminen, jota robotit kiehtovat ja vetävät puoleensa. 

Lue myös: Perjantai-dokkari: Suomeen turvaan päässyt ukrainalainen Vova, 12, lähettää sotaan jääneelle isälle tarroja luotiliiveihin: ”Sota loppuu, ja sitten me palaamme isän luokse”

Davecat asustelee RealDoll-nukke Sidore Kuronekon kanssa, joka on hänen vaimonsa. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2000 alkaen.  

Samassa taloudessa majailee myös Elena Vortrikova -nukke, jonka Davecat on hankkinut alun perin Sidoren seuraksi vuonna 2012. Tämän jälkeen taloon tupsahti Miss Winter -nukke vuonna 2016, mikä on Elenan tyttöystävä.

Lue myös: Sex Tape Suomi: Jussilla ja Emmillä on yleinen parisuhdeongelma – Marja Kihlström torppaa selitykset: "Minä en ota vastaan tuota vastausta"

Davecat on seurustellut orgaanisten naisten kanssa, mutta ne eivät olleet tyydyttäviä. Hänen mukaansa naiset eivät ole tuntuneet todellisilta.

– Minulla oli aika pitkä suhde naisen kanssa, Davecat kertoo.

Asiat eivät menneet kuitenkaan niin kuin mies oli suunnitellut. 

– Se ei ollut suhde, koska olin kolmaspyörä, Davecat sanoo. 

Lue myös: "Sulla menee tissit pilalle" - Sex Tape Suomi: Ulkopuolisten kommentit vaikuttivat Beaan kurjalla tavalla

Davecatin entinen tyttöystävä oli huomannut miehen kiinnostuksen keinonaisia kohtaan, joten hän kehotti tutustua niihin. Miehen mielestä nukkeihin on kerätty vain naisten parhaat puolet.

– Synteettinen nainen on varmasti uskollinen, mies sanoo. 

Davecat kohtelee nukkeja kuin ihmisiä. Hän vietä naisia treffeille ja antaa lahjoja. Miehen mielestä keinonaisen kanssa ei tarvitse ikinä epäillä, että se ajaisi omaa etuaan.

– Tyydytys tulee tiedosta, ettei hän koskaan kohtele minua huonosti, Davecat kertoo.

Hän tuntee edelleen vetoa aitoihin naisiin, mutta kertoo myös, että Sidore pysyy aina etusijalla. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
02.07.2022 17:15 | Teksti: Julia Roine | Kuvat: Waltteri Lahti / Yle

Seuraa meitä somessa