fbq
TVPetetty Tommi Manninen turhautuu Selviytyjissä: ”Yksinäinen olo”
Petetty Tommi Manninen turhautuu Selviytyjissä: ”Yksinäinen olo”

Selviytyjät Suomi -realityn viime jakso huipentui heimoneuvostoon, jonka päätteeksi Big Brotheristakin muistettava Helmeri Pirinen äänestettiin ulos kilpailusta. Tulevana sunnuntaina (27.11.) televisiosta tuleva jakso on jo nähtävillä Ruutu+-palvelussa. Älä lue tätä juttua pidemmälle, jos haluat välttyä juonipaljastuksilta.

Tioman-heimosta poistuneen Helmerin kanssa tiiviissä liitossa ollut juontaja Tommi Manninen ei tiennyt, että ex-jääkiekkoilija Sami Helenius, Salatut elämät -sarjasta tuttu Julia Korpinen ja laulaja Virpi Kätkä olivat pudottamassa palkinto- ja koskemattomuuskilpailuissa loistavasti pärjänneen Helmerin pois kilpailusta. Tommi ja Helmeri äänestivät heimoneuvostossa Juliaa.

Tulevana sunnuntaina nähtävä jakso alkaa tilanteesta, jossa kilpailussa on jäljellä enää neljä osallistujaa. Nelikko istuu perinteisesti heimoneuvoston jälkeisen nuotion ääressä. 

- Kova peliliike, Tommi kehuu muita kisaajia kireän oloisena.

Tommi tiedostaa selvästi, että kyse on pelistä. 

- Jos olisi skumppalasit, niin skoolattaisiin Helmerille, Julia tokaisee.

- Eikö pitäisi skoolata sille peliliikkeelle? Tommi heittää.

Tommi siirtää keskustelua tarkoituksella siihen, kuinka kilpailussa on jäljellä kovia kisaajia. Tosiasiassa hän pitää itseään kovimpana pelaajana.

- Olen todella huolissani asemastani sen kannalta, että koen itseni kovaksi pelaajaksi, ja näköjään kovat pelaajat halutaan tästä kisasta ulos, turhautuneen oloinen Tommi pohtii haastattelussa.

Tähän saakka hän on ollut hyvin pelin päällä ja ollut usein päättämässä, kuka äänestetään ulos kisasta. Nyt hän on jäänyt yksin ilman liittolaisia, kun Samikin hänet petti.

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Miehet jättävät kohtalokkaasti naiset kahden kesken – Julia esittää Virpille mullistavan ehdotuksen

Selviytyjät inline
Selviytyjien toiseksi viimeisessä jaksossa enää neljä kilpailijaa tavoittelee finaalikolmikkoon pääsyä.

Tommi ja Sami solmivat jo ensimmäisessä jaksossa keskinäisen liittonsa. Jakson alkupuolella nähdäänkin, kuinka Tommi haluaa keskustella juuri Samin kanssa tilanteesta.

- On aika yksinäinen olo, Tommi kertoo Samille leirissä.

- Menen juttelemaan Samille, ja selvitän, mikä on minun asemani tässä leirissä. Ainakin kuuntelen Samin version siitä, ja sen jälkeen pohdin, voinko luottaa häneen, Tommi kertoo haastattelussa.

Lue myös: Sami Helenius jää Selviytyjissä teinileirin ulkopuolelle: " Jos kerran naksahtaa kusetuksesta…"

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa.

24.11.2022 07:15 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa