fbq
TVMuistatko Meghan Marklen äveriäät vauvakutsut kalliissa sviitissä? Nyt pääset kurkistamaan bileisiin tv:ssä
Muistatko Meghan Marklen äveriäät vauvakutsut kalliissa sviitissä? Nyt pääset kurkistamaan bileisiin tv:ssä

Liv-kanavalla päästään kurkistamaan maanantaina 8.8. hulppeisiin luksusmajoituksiin, joissa ökyrikkaat usein lomailevat. 

Aloitusjaksossa tutustutaan The Mark Hotelin hulppeaan kattohuoneistoon New Yorkissa. Hinta yhdeltä yöltä on 75 000 dollaria, ja se on tarkoitettu kaikista rikkaimmille. Sviitti on Yhdysvaltain suurimpia.

Rikkoi protokollaa

Kyseinen kattohuoneisto saattaa olla osalle jo tuttu, ainakin mediasta, sillä herttuatar Meghan järjesti siellä äveriäät vauvakutsunsa vuonna 2019. Meghan rikkoi juhlillaan kuninkaallista tapoja, sillä vauvakutsut ja luksusleveily ei kuulu hovin etikettiin.

Meghan lensi tuolloin New Yorkiin yksityiskoneella. Juhliin upposi rahaa yli 400 000 euroa. Tietojen mukaan Meghanin ystävät kustansivat juhlat. Kuningatar Elisabetin kerrotaan huomauttaneen asiasta myöhemmin Meghanille, kuninkaalliseen protokollaan ei kuulu äveriäät vauvakutsut. Sittemmin Meghan ja Harry ovat eronneet kuninkaallisista tehtävistään. 

Lue myös: BBC joutui myöntymään anteeksipyyntöön – prinsessa Dianan törkyhaastattelua ei nähdä enää koskaan televisiossa

Meghan
Sviittiin, jossa Meghan Marklen vauvakutsut järjestettiin, päästään tutustumaan tv:ssä maanantaina 8.8. 

Millintarkkaa työtä 

The Mark -hotellin sviitin olohuone on valtavan kokoinen, ja sieltä löytyy takka sekä piano. Huonekorkeus on myös suuri. Sviitistä löytyy myös kuntosali ja kirjasto. Ikkunoista voi ihailla Madison Avenueta ja keskustan pilvenpiirtäjiä. 

Rikkaimmat asiakkaat saattavat viettää sviitissä jopa puolitoista vuotta. Hintalapuksi tulee tuolloin noin 30 miljoonaa puntaa.

Siivoojat tekevät millintarkkaa työtä ennen uusien vieraiden saapumista. Sen valmisteluun menee peräti seitsemän tuntia ja silloinkin tarvitaan vähintään kuusi taloudenhoitajaa, jotta kaikki on täydellistä.  

Jaksossa vieraillaan myös Portugalissa sekä yksityisellä safarilla Etelä-Afrikassa. 

Lomaile kuin ökyrikas maanantaina 8.8. klo 21. Katsottavissa myös Ruudusta. 
 

08.08.2022 14:15 | Teksti: Jasmin Vainio, Matti Tuomela | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa