fbq
TVMeiju Suvaksen ja tosi-tv-tähden yllättävä ystävyys paljastuu Vain elämää -jaksossa: "Kohtalo puuttui peliin"
Meiju Suvaksen ja tosi-tv-tähden yllättävä ystävyys paljastuu Vain elämää -jaksossa: "Kohtalo puuttui peliin"

Vain elämää -sarjan Ystäväpäivä-jaksossa 18.11. selviää, että Meiju Suvas ja Matkaoppaat-sarjassa taannoin seikkaillut Terhi Alanya ovat hyviä ystäviä keskenään. Terhi saapuu ohjelmaan kuulemaan Meijun hänelle omistaman yllätyslaulun.

Lue myös: Erika Vikman avautuu lapsuudestaan Vain elämää -ohjelmassa: ”Olin ujo ja sisäänpäin kääntynyt”

Meiju kertoo hänen ja Terhin ystävystyneen jo ennen kuin molemmista tuli äitejä, mutta lasten myötä ystävyys syveni entisestään. Erääseen kohtaamiseen Alanyassa liittyy hauska yhteensattuma, jonka muistelu kirvoittaa kyyneleet molempien silmiin.

– Olimme lomamatkalla Alanyassa, minkä jälkeen lapseni itkivät yhtä paljon kuin tässä ohjelmassa viikkoja sen jälkeen kun joutuivat eroon kavereistaan. Heille muodostui niin vahva yhteys, Meiju taustoittaa.

– Kun ensimmäisenä iltana tapasimme, pojillamme oli yllään täsmälleen samanlaiset vaatteet, täsmälleen samat shortsit ja t-paidat, Terhi muistaa.

Tuon kohtaamisen jälkeen Meiju lapsineen viettikin kaikki lomansa Alanyassa. Kyseiseen paikkaan liittyy myös Meijun valitsema laulu.

– Olen aina ajatellut, että kohtalo puuttuu tietyissä asioissa peliin. Se, että tämän ikäiselle ihmiselle tulee vastaan sellainen ihminen, joka… no, pelkään olla heikko, enkä koskaan näytä sitä kenellekään muulle paitsi sulle, Terhi valottaa naisten lämmintä suhdetta.

Ystäväpäiväjaksossa nähdään muitakin tuttuja vieraita, sillä Jyrki 69 marssittaa lauteille erään tutun rokkikollegan. Tommi Läntisenkin kutsukamu on musiikkibisneksessä hyvin menestynyt ja tunnettu tekijämies.

Vain elämää -erikoisjaksot nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20. Vain elämää -tunnelma myös läpi viikon Suplasta löytyvässä Vain elämää -radiossa. 

Lue myös: Vain elämää -erikoisjakso alkaa itkufestareina: Mikon lastenlasten vierailu herkistää kaikki

18.11.2022 12:15 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: Petri Aho / Nelonen Media

Seuraa meitä somessa