fbq
TVLaulu rakkaudelle: Ville Virtanen kokee elämänsä yllätyksen – maalasi poplegendan ansiosta huoneensa seinät vaaleanpunaisiksi
Laulu rakkaudelle: Ville Virtanen kokee elämänsä yllätyksen – maalasi poplegendan ansiosta huoneensa seinät vaaleanpunaisiksi

Sunnuntain (5.3.) Laulu rakkaudelle -jaksossa yllätetään näyttelijä, kirjailija ja muusikko Ville Virtanen, joka on myös kenttäratsastuksen Suomen-mestari.

Yllätyksestä vastaa hänen ystävänsä Samuli Laiho, joka on kutsunut mukaan säveltäjä Raine Salon, sekä näyttelijät Minttu Mustakallion, Jussi Lammen ja Eero Saarisen. Yllätykseen liittyy myös brittiläinen poplegenda David Bowie.

Bowiella on ollut iso merkitys Villen elämässä.

– David Bowie on ollut Villelle aika iso voimahahmo. Se meni jopa niin pitkälle, että Ville maalasi oman huoneensa seinät vaaleanpunaisiksi, Jussi kertoo.

Ystävät esittävät Villelle käännöskappaleen Muukalainen (Starman), joka myös jollain tasolla kuvaa Villeä. Hän on aina uskaltanut mennä sinne, jonne muut eivät ole uskaltaneet, toteaa Samuli. 

Lue myös: Baba Lybeck itki tyttärensä Lxandran kanssa puhelimessa – muisto herätetään henkiin Laulu rakkaudelle -ohjelmassa

Sisäkuva
Villen saamasta yllätyksestä ei tunnelmaa puutu. Esiintymässä näyttelijät ja Villen ystävät Eero Saarinen, Minttu Mustakallio ja Jussi Lampi.

Esitys alkaa jättiläismäisellä hevosilhuetilla, jonka vasempaan silmään on maalattu samanlainen punainen salama kuin David Bowiella. Sitten hevonen levittäytyy väriläiskäksi ja yllättäjät paljastuvat.

Ville laulaa kappaleen mukana ja liikuttuu kyyneliin.

– Olen todella kiitollinen, että se (David Bowie) on antanut teininä uskoa siitä, että saa olla kuka tahansa, mies, nainen tai alien, jos saa itse määritellä kuka on, Ville sanoo.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3:lla kello 19.30 alkaen.

Lue myös: Arttu ja Pauliina Wiskarin häistä jäi eräs asia hampaankoloon Juha Tapiolle – esittää hyvityksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa

Sisäkuva
Ville Virtanen on haltioissaan yllätyksestä.

 

05.03.2023 09:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: MTV, Niki Soukkio

Seuraa meitä somessa