fbq
TVLaulu rakkaudelle: Uutisankkuri Pirjo Nuotion mies paljastaa puolisonsa todellisen luonteen: "Siihen ihastuin”
Laulu rakkaudelle: Uutisankkuri Pirjo Nuotion mies paljastaa puolisonsa todellisen luonteen: "Siihen ihastuin”

Sunnuntain (19.3.) Laulu rakkaudelle -jaksossa entisen uutisankkurin Pirjo Nuotion läheiset järjestävät tälle nostalgisen yllätyksen. 

Ennen opiskeluja ja työelämää Pirjo haaveili iskelmälaulajan urasta. Pikkutyttönä hän hankki tikkarirahat laulamalla kotikulmilla raksamiehille, ja jo 15-vuotiaana hän esiintyi bändin solistina artistinimellä Britte

Pirjon laulavat siskot Marja Juonala ja Pia Järvinen esittävät Laulu rakkaudella -lavalla venäläisen sävelmän Tiet, jonka Laila Kinnunen levytti vuonna 1962. 

–  Tätä kappaletta olemme laulaneet paljon yhdessä herkissäkin tilanteissa. On ollut hetkiä, jolloin emme ole pystyneet esittämään sitä, kuten äitimme muistotilaisuudessa, siskot kertovat. 

Lue myös: Suomessa avautuu uusi suoratoistopalvelu

Laulu rakkaudelle
– Tapasin Pirjon muutama vuosi sitten. Kerroin, että muistan hänet vuoden 2000 lokakuusta, kun hän luki uutisen äitini menehtymisestä. Sellaista päivää ei voi unohtaa, Milana Misic liikuttuu.

Uutisankkurilla riehakas luonne

Yllätyksen on masinoinut Pirjon puoliso Reijo Markku, joka haluaa musiikin myötä viedä rakkaansa muistojen bulevardille.

– Haluan muistaa ensimmäisiä deittejämme, kun lauleskelimme yhdessä. Yhteislaulusta ystävien ja sukulaisten kanssa on tullut meille perinne, Reijo sanoo. 

Laulu rakkaudelle
– Jos ajattelen elämäni tärkeitä asioita, niin perhe on tietysti ensimmäinen. Sen jälkeen ehdottomasti tärkein asia maailmassani on musiikki, Pirjo kertoo.

Toiseksi kappaleeksi Reijo on valinnut iskelmän Perhonen

– Pirjo on näiden kappaleiden näköinen. Hänessä on riehakas, iloinen perhonen, mutta löytyy myös sentimentaalinen ja herkkä puoli. Siihen minäkin hänessä ihastuin, Reijo paljastaa.

Yllätyskappaleet Pirjolle esittää edesmenneen Laila Kinnusen laulajatytär Milana Misic

Lue myös: Anniina Valtonen jää pois Puoli seiskasta mystisestä syystä: ”Tarvitsen kaiken mahdollisen ylimääräisen onnen”

Pirjo Nuotio ja Reijo Markku
Pirjo ja Reijo ovat seurustelleet yli 17 vuotta. – Pirjo kuuntelee edelleen mielellään Laila Kinnusen kappaleita. Minäkin olen oppinut tykkäämään niistä, Reijo sanoo. 

Lue myös: Antti Holma huomaa kilpailijan vaimon ilmeen venähtävän Haluatko miljonääriksi? -yleisössä: "Suu loksahti aika auki"

17.03.2023 14:15 | Teksti: Sari Nurmo | Kuvat: MTV ja Allerin arkisto

Seuraa meitä somessa