fbq
TVLEGO-mestarit tienasivat 10 000 euron potin – näin 16-vuotias voittaja aikoo käyttää sen
LEGO-mestarit tienasivat 10 000 euron potin – näin 16-vuotias voittaja aikoo käyttää sen

Lego Masters Suomi -ohjelma huipentui torstaina 12.5. finaaliin. Voiton intensiivisessä kisassa veivät espoolainen Julius, 16, ja 20-vuotias Tino Lahdesta. 

Juliukselle Legoilla rakentelu on rakas harrastus. Hän voisi kuvitella myös työskentelevänsä tulevaisuudessa niiden parissa. 

–  Olisihan se ihan mahtavaa, jos pääsisi työskentelemään oman lempiharrastuksen parissa. Terveisiä vaan sinne Esalle Lego-konttorille, saa tulevaisuudessa ottaa yhteyttä, Julius vinkkaa. 

Lue myös: He ovat LEGO Masters Suomen voittajat – kaksikko ei tuntenut toisiaan entuudestaan: "Meistä on tullut hyviä ystäviä"

Vuosien aikana Juliukselle on kerääntynyt Lego-palikoita joitakin kymmeniä tuhansia. Hän kuitenkin huomauttaa, että monella muulla harrastajalla on niitä rutkasti enemmän. 

–  Osalla on jopa enemmän, mitä ohjelman kuvauksissa oli, ja niitä oli peräti kolme miljoonaa!

Lego Masters

Nuori mies pyrkii ostamaan Legonsa käytettyinä. 

–  En ole laskenut, kuinka paljon minulla on mennyt harrastukseen. Olen yrittänyt pitää määrät kohtuullisena, ja pyrin ostamaan ne käytettyinä. 

Lego Masters -voitosta Julius ja hänen ystävänsä Tino saivat 10 000 euroa. Vielä rahoja ei ole tullut, mutta Juliuksella on jo suunnitelma siitä, mitä aikoo niillä tehdä. 

–  Meillä molemmilla on rahoille aika samanlainen sijoituskohde. Molemmat olemme opiskeluiässä, joten jonkin verran menee opiskeluun, säästöön ja tietenkin myös pikkuisen Lego-palikoihin. 

Lue myös: LEGO Masters Suomi: he kilpailevat himotusta palikkamestarin tittelistä

LEGO Masters Suomi katsottavissa mtv-palvelussa. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV