fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Vastakkainasettelun aika ei ole ohi! Nuoriso lietsoo jännitteitä Brooken ja Taylorin välille
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Vastakkainasettelun aika ei ole ohi! Nuoriso lietsoo jännitteitä Brooken ja Taylorin välille

Steffy ja Taylor odottavat Ridgeä piirakalle, mutta paikalle saapuukin Hope, joka kertoo Brooken tarvitsevan nyt aviomiestään. Keskustelu saa kireitä sävyjä Hopen muistuttaessa Tayloria, että Ridge kuuluu Brookelle. 

Steffy ärsyyntyy Hopen sanoista ja hänen antipatiansa Brookea kohtaan kasvavat. Hän puhuu puolelleen myös sopuisan Taylorin. Vastakkainasettelun aika Brooken ja Taylorin välillä ei todellakaan ole ohi.

Paris on mielissään, kun hänen äitinsä Grace tulee tervehtimään häntä. Grace aistii lämpimät välit Parisin ja Carterin välillä. Zende puolestaan asettaa Carterin kiusalliseen tilanteeseen uskoutumalla Paris-huoliaan hänelle. 

Brooken poissaolo töistä herättää ihmetystä. Steffy ja Thomas kertovat Ridgelle, mitä tilanteesta ajattelevat – eivät kovin hyvää. Sheila utelee Deaconin kuulumisia, ja miehen salaperäisyys saa hänet tekemään omat päätelmänsä uudestavuodesta. 

Deacon menee Brooken luo kertomaan tälle jälleen rakastavansa tätä ikuisesti. Lause kuulostaa enemmän uhkaukselta kuin rakkauden tunnustamiselta.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.

Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions