fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Taylor meinaa kuolla estäessään Sheilan itsemurhan – sopu syntyy mädälle maaperälle
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Taylor meinaa kuolla estäessään Sheilan itsemurhan – sopu syntyy mädälle maaperälle

Kaikki ovat järkyttyneitä ampumavälikohtauksesta ja käyvät vuorollaan pitämässä pitkiä monologeja Steffyn sairasvuoteella. Erityisesti Liam vajoaa muistoissaan hyvinkin syvälle. 

Li ei edelleenkään päästä Sheilaa lähellekään edesmennyttä Finnegania. 

Sairaalalle saapuu poliisi, joka kertoo viimeisimmät uutiset murhatutkinnasta. Hän luulee kyseessä olleen ryöstö – aivan kuten Sheila junaili – mutta epäselvää on, miksi aviopari ylipäätään oli roskisten luona. 

Lue myös: Ei herkille! Kauniiden ja rohkeiden viikko alkaa karmealla ampumisella – luvassa verta, kuolemaa ja kyyneleitä

Thomasilla on omat epäilynsä Sheilan osallisuudesta viime viikon traagisiin tapahtumiin. Hän kuulustelee Sheilaa, mutta Taylor keskeyttää tilanteen. 

Thomasin kuulustelusta selvinnyt Sheila kiipeää sairaalan katolle katumaan tekojaan ja ulvomaan poikansa nimeä. Hänen mielensä on järkkynyt, ja hän aikoo tehdä itsemurhan, mutta Taylor tulee väliin. 

Taylorin toppuuttelut eivät auta, ja Sheila meinaa hypätä alas katolta. Taylor pelastaa hänet, mutta horjahtaa itse alas. Sheila saa täpärästi kiinni Taylorin kashmirneuleen hihasta. Tilanne on todella jännittävä, mutta Sheila saa Taylorin hinattua lopulta ylös.

Sheila
Sheila meinaa päätyä äärimmäiseen ratkaisuun. 

Lue myös: "Nenäni haisee simpukalta" Ruotsalainen tv-kasvo kertoo tv:ssä epäonnistuneesta kauneusleikkauksesta - outo hajuhaitta seurauksena

Henkeäsalpaavien käänteiden jälkeen naiset selvittävät jännitteiset välinsä ja palaavat ihmisten ilmoille sovussa. Taylor ei tietenkään tiedä, että Sheila on vain hetkeä aikaisemmin ampunut hänen tyttärensä ja vävynsä. 

Steffy herää. Sairaalalla parveileva väki ryntää iloisesti hänen luokseen, mutta Sheilaa uutinen ei riemastuta. Hänen sydämensä pamppailee pelosta hänen pohtiessa, muistaako Steffy ampumavälikohtauksen vai ei.

Paris ja Zende saapuvat sairaalalle ihmettelemään tilannetta. Paris on muuttanut hiustyyliään. 

Lue myös: Suoratoistopalveluista löytyy runsaasti eroottista tarjontaa – oletko jo nähnyt nämä kuumat leffat?

Kauniit ja rohkeat nähdään MTV3-kanavalla. Maanantaista 8.8. alkaen jaksot esitetään poikkeuksellisesti vasta kello 18.00.
 

05.08.2022 17:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa