fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Synkimmällä hetkellään Sheila saa yllättävän kutsun
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Synkimmällä hetkellään Sheila saa yllättävän kutsun

Vihainen Ridge tivaa Deaconilta, millä tämä tulee toimeen. Deacon paljastaa silmät kosteina asuvansa baarin siivouskomerossa moppien ja ämpärien kanssa. Asia ei herätä myötätuntoa Ridgessä, mutta Brooken laita on toisin. Kaksikko ajautuu taas riitelemään. 

Riidan päätteeksi Ridge pakenee Taylorin luo, joka hetkeä aiemmin on vannonut Steffylle rakastavansa Ridgeä ikuisesti. 

Lue myös: Kauniiden ja rohkeiden uusi Taylor saapuu ruutuun – näyttelijällä tausta pehmopornosarjassa 

Deacon – joka on luvannut olla vehtaamatta Sheilan kanssa – käy tämän kanssa terassilla ja kertoo hänelle Taylorin paluusta. Sheila ei ole mielissään saadessaan lisää vanhoja vihollisia kuvioihin. 

Brooke kohtaa Ridgeä kaipaavan Taylorin. He vaihtavat kuulumisia jännittyneissä tunnelmissa. Naiset ovat tapelleet Ridgestä koko ikänsä, ja nyt Brooke ehdottaa Tayloreille sovintoa, kun asetelmat ovat hänen puolellaan. 

Perjantaina vietetään joulua. Yksinäinen Sheila soittaa videopuhelun joulua viettävälle Finneganille, joka torjuu hänet Steffyn painostuksesta. Taylor huomaa tilanteen ja kaikkien yllätykseksi ehdottaa nuorille, että he kutsuisivat Sheilan luokseen. Taylorin taka-ajatuksena on selvittää, onko Sheila yhä yhtä vaarallinen kuin ennen.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.

22.04.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa