fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Steffyn muisti palaa pätkien ja Sheila meinaa vetäistä töpselin seinästä
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Steffyn muisti palaa pätkien ja Sheila meinaa vetäistä töpselin seinästä

Alkuviikosta väännetään kättä, kannattaako Steffylle kertoa, että hänen aviomiehensä ei ole Liam, vaan ampumisessa kuollut Finnegan. Lopulta erimielisyydet asiasta selviävät, kun lääkäri kertoo Steffyn voinnin parantuneen. 

Sheilaa ahdistaa Steffyn kuntoutuminen, sillä ennen pitkää hän tulisi muistamaan ampujansa. Sheila hiippailee Steffyn sairasvuoteelle. Hän katselee mietteliäänä Steffyn sydänkäyrää sekä johtoja ja letkuja. Vetäisiköhän töpselin seinästä? Vai pitäisikö tippaletku tukkia? Sheila ei ehdi toteuttaa aikeitaan, kun Taylor seisoo ovella. 

Lue myös: Kauniiden ja rohkeiden uusi Taylor saapuu ruutuun – näyttelijällä tausta pehmopornosarjassa

Läheiset kertovat Steffylle, että hänen oikea aviomiehensä on Finnegan, ja että heillä on lapsi nimeltään Hayes. Musiikki yltyy. Steffyn muisti alkaa palautua. Hän haluaa nähdä perheensä. Sitten on huonojen uutisten vuoro. Steffylle kerrotaan, että Finnegan on kuollut. Steffy murtuu lohduttomaan itkuun. Kaikki muutkin itkevät.

Lääkäri uskoo, että pian Steffy voisi muistaa ampujansakin. Nurkan takana noutokahvia hörppivä Sheila kuulee kaiken. Hän menee jälleen noitumaan avuttoman Steffyn vuoteen äärelle. Tällä kertaa Liam keskeyttää Sheilan. 

Liam ottaa Steffyn tilanteen raskaasti. Hän kokee vastuuta Steffystä heidän yhteisen lapsensa, Kellyn, takia. Liam pitää Steffylle herkän tsemppipuheen, ja salaa oven takana kuunteleva Hope tuntee olonsa hieman epämukavaksi.

Kauniit ja rohkeat nähdään MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin kello 16.30.

19.08.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa