fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Sheila puhuu itsensä pussiin ja Thomas pääsee jyvälle hänen samppanjasabotaasistaan
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Sheila puhuu itsensä pussiin ja Thomas pääsee jyvälle hänen samppanjasabotaasistaan

Hope usuttaa Deaconin pelastamaan Ridgen ja Brooken avioliiton. Deacon empii, mutta menee sitten tapaamaan Ridgeä, joka ei tietenkään riemastu vihamiehensä kohtaamisesta. Keskustelu ei tuota tulosta, joten seuraavaksi Deacon menee Brooken pakeille. 

Deacon yrittää valaa Brookeen toivoa kehumalla tätä ihanaksi ja kauniiksi ja niin edelleen. Brooke kuuntelee Deaconin hehkutusta liikuttuneena. Vaikuttaa siltä, että Brookelle lepertely alkaa kuitenkin mennä Deaconilla hänen kunniallisten tavoitteidensa edelle. Vähitellen Deaconin sävy muuttuukin Ridgeä panettelevaksi, vaikka alun perin hänen piti puhua Brooke taistelemaan Ridgen puolesta. Tämä nyt ei sinänsä yllätä. 

Lue myös: Tältä näyttelijä Saara Kotkaniemi näyttää nyt – katso ällistyttävät kuvat!

Viikon kiinnostavin kohtaaminen tapahtuu Sheilan ja Thomasin välillä. Sheila yrittää mennä tapaamaan Tayloria, mutta törmääkin Thomasiin, joka häätää hänet tiehensä. Thomas perustelee vaatimustaan sillä, että Forresterien perhe on nyt vihdoin koossa ja onnellinen, eivätkä he kaipaa Sheilaa nurkkiinsa pyörimään.

Sheila raivostuu, sillä loppujen lopuksi Ridgen paluu Taylorin hoiviin oli hänen ansiotaan. Nyt Sheila on kiperässä tilanteessa, sillä hän kokee tietenkin ansaitsevansa kiitosta teoista, joita ei voi niiden halpamaisuuden vuoksi paljastaa. 

Sheila päätyy kaltevalle pinnalle. Hän vihjailee Thomasille toimineensa Ridgen ja Brooken välirikon pääarkkitehtina, mutta välttelee kertomasta samppanjasabotaasistaan. Tarkkanäköinen Thomas kuitenkin hoksaa, minkälaista salaisuutta Sheila hautoo. 

Nyt Thomas on vuorostaan hankalassa tilanteessa, sillä vaikka Sheilan teot ovat täysin moraalittomia, oli niillä kuitenkin myönteinen vaikutus Forresterien perhe-elämälle. “Tarkoitus pyhittää keinot”, kuten sanotaan. Sheila onnistuu manipuloimaan Thomasia, ettei tämä kertoisi asiasta mitään Ridgelle. 

Niin tarkkanäköinen kuin Thomas onkin, hänellä ei ole kovin hyvä pokerinaama. Ridge vainuaa heti, että pojalla on jotain mielensä päällä. Hän vaatii Thomasia kertomaan, mistä on kyse.

Lue myös: Tuottajavelho Markus Selinin uralle on mahtunut niin onnistumisia kuin floppeja: ”En kadu mitään”

Kauniit ja rohkeat MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 17.30.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

01.07.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa