fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Sana Brooken ja ”joulupukin” suudelmasta leviää
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Sana Brooken ja ”joulupukin” suudelmasta leviää

Brooke kauhistelee Hopelle, mitä tapahtuisi, jos Ridge saisi tietää hänen ja Deaconin suudelmasta. Samaan aikaan Ridge halailee ja puhelee herkkiä Taylorin kanssa. 

Hope kertoo Brooken ja Deaconin suudelmasta Liamille, joka jää aivan suu auki. 

Hetken päästä Brooke, Hope ja Liam puivat yhdessä, miten saada Douglas pysymään vaiti näkemästään. Se on valitettavasti myöhäistä, sillä samaan aikaan toisaalla Douglas kertoo Ridgelle kaiken uudenvuodenyöstä. Ridge ei kuitenkaan osaa päätellä, mistä on kyse. 

Ridge, Thomas ja Steffy tenttaavat Douglasia hänen näkemästään. Hätääntynyt Hope soittaa Thomasille ja pyytää Douglasin takaisin hänen luo. Brooke yrittää manipuloida Douglasia olemaan puhumatta uudenvuodenyöstä enää. Douglas vaikuttaa vähän hämmentyneeltä.

Carter torjuu vaivoin Parisin lähentely-yritykset. Mies yrittää hillitä himonsa Zenden takia. Myöhemmin Katie ilmestyy Carterin oven taakse. Ystävät vaihtavat kuulumisia, mutta Carter on vaitonainen Parisista. 

Liam huomauttaa Hopelle, että Deaconilla on käsissään katastrofin avaimet: hän voisi koska tahansa paljastaa Ridgdelle viettäneensä yön Brooken kanssa. Hope päättää mennä Deaconin luo selvittämään miehen aikeet. Deacon vannoo pysyvänsä hiljaa, mutta ruokalistan taakse piiloutunut Sheila kuulee kaiken. 

Douglas on hämmentynyt kaikesta häneen kohdistuneesta huomiosta. Thomas tenttaa häntä oikein olan takaa ja saa Douglasin muistamaan, kenet hän todella näki tonttulakin alla.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.

27.05.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa